Notícies


Corporate Acceleration Program
25/09/20

El Corporate Acceleration Program d'Esade Creapolis, amb la col·laboració d'ACCIÓ, és un programa de tres mesos de durada, d'octubre a desembre, que ajuda les empreses a establir un pla d'acció per a col·laborar amb startups com a eina d'innovació disruptiva a través de sessions plenàries, tallers i acompanyament personalitzat.

Jornades Tècniques
24/09/20

La Universitat de Lleida ha organitzat dos jornades tècniques en línia emmarcades en el Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) 2020 del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Aquestes activitats estan relacionades amb la pràctica totalitat de les orientacions productives agrícoles, ramaderes, agroindustrials i relacionades amb el medi natural.

Notícia Govern
22/09/20

El Govern destinarà 51.166.634 euros a projectes singulars institucionals que apostin per la generació de recerca d’excel·lència, l’atracció de talent i el desenvolupament d’activitats de transferència de coneixement. Aquests projectes, que es finançaran partir del 2021 amb despeses a càrrec a pressupostos futurs per un període de quatre anys, es nodriran amb els fons europeus provinents de la certificació de despesa sanitària COVID presentada per la Generalitat a la Comissió Europea.

OnCampus
15/09/20

El programa OnCampus, que es troba dins del marc de col·laboració entre el Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i The Collider, pretén connectar el talent tecnològic i els projectes innovadors amb la indústria del territori català per generar potencials col·laboracions a la vegada que es pretén fomentar la cultura emprenedora dels membres de les entitats de recerca participants.

Tecniospring
08/09/20

Tens al cap algun projecte de recerca? Necessites trobar la persona investigadora adient per dur-lo a terme? ACCIÓ ha obert la convocatòria Tecniospring INDUSTRY, un projecte europeu que ofereix ajuts del 100 % per contractar personal d'R+D experimentat a les empreses amb seu operativa a Catalunya, als centres tecnològics catalans i a les entitats acreditades TECNIO.

Tancament UdL
31/07/20

La Universitat de Lleida deixa els seus edificis en 'serveis mínims' durant tres setmanes a partir del dissabte 1 d'agost i fins al 24 del mateix mes, tot i que manté oberta la Biblioteca de la Facultat de Lletres, a l’edifici del Rectorat, i continua l'activitat en espais de recerca.