Notícies


Subvencions sector digital
08/04/21

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya convoca les subvencions a empreses de base tecnològica liderades per dones per impulsar l’emprenedoria i el lideratge femení en l’àmbit digital. Aquestes subvencions han d’ajudar a consolidar empreses emergents de base tecnològica fundades i liderades per dones, que estiguin en la fase inicial de la seva activitat empresarial.

Tecniospring INDUSTRY 2021
06/04/21

Tens al cap algun projecte de recerca? Necessites trobar la persona investigadora adient per dur-lo a terme?

Tancament
26/03/21

La Universitat de Lleida (UdL) tanca les seues portes al públic durant la Setmana Santa i es manté en serveis mínims per estalviar uns 30.000 euros en electricitat, telefonia i neteja, entre altres despeses.

EIT Food
22/03/21

Estàs participant en una investigació amb potencial comercial? Tens una tecnologia innovadora que podria revolucionar el sistema alimentari? El programa EIT Food Seedbed Incubator, finançat per la UE, podria interessar-te.

Santander X
17/03/21

Banco Santander, a través de Santander X i de la mà d'Oxentia Foundation, llança la convocatòria Santander X Environmental Challenge, una nova iniciativa per a fer costat a emprenedors compromesos amb el medi ambient i amb idees innovadores que contribueixin a construir un futur més sostenible, en línia amb l'objectiu de l'entitat d'accelerar la transició cap a una economia baixa en carboni i donar suport al seu compromís amb l'Acord de París sobre canvi climàtic.

A3
16/03/21

La remòlta, un residu provinent de l'extracció de l'oli d'oliva, conté tanins que permeten adobar la pell de manera natural, reduint l'ús de productes químics en les formulacions. Així ho conclou una recerca del grup A3 Leather Innovation Center, del campus Igualada-UdL, i centre TECNIO de la UdL especialitzat en la cadena de producció de la pell. El projecte OLIPO facilitarà l'elaboració d'articles fets amb eco-pell, cuir més sostenible i lliure de contaminants com el crom.