Notícies


Fons Emprenedors
14/02/22

Ja està en marxa l'onzena convocatòria del Fons d'Emprenedors de Fundació Repsol que té per objectiu seleccionar startups en fase pre-comercial o comercial inicial que tinguin solucions innovadores en baixes emissions de carboni, economia circular i digitalització per a la indústria energètica. Es tracta d'un programa per a empreses que vulguin validar la seva tecnologia amb clients o que tinguin previst fer-ho en 1-2 anys.

OEPM
07/02/22

Des del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de l'Oficina Espanyola de Patents i Marques, s'ha convocat la primera edició dels Premis a la Millor Invenció protegida mitjançant Drets de Propietat Industrial.

Ship2B
27/01/22

Ship2B ha obert les convocatòries dels seus programes d'acceleració i inversió per a startups S2B Tech4Climate i S2B Health&Care, dirigits a startups d'impacte dels sectors de sostenibilitat i medi ambient i salut i millora de la qualitat de vida de persones vulnerables.

The Collider 2022
24/01/22

The Collider, programa pioner d'innovació i transferència de tecnologia promogut pel Mobile World Capital Barcelona, ha obert una nova convocatòria per a la captació de projectes tecnològics.

CaixaResearch Validate
10/01/22

La convocatòria Validate contribueix a traslladar els resultats de la recerca a la societat i al mercat i fomenta la creació de nous productes i empreses relacionats amb les ciències de la vida i de la salut. Dona suport a projectes de recerca biomèdica en estat inicial (TRL 1-4) per ajudar-los a validar el seu actiu i definir el seu pla de valorització.

Tancament UdL
23/12/21

La Universitat de Lleida (UdL) tanca de nou les seues portes al públic durant quinze dies aquest Nadal -del 24 de desembre al 6 de gener- per estalviar uns 68.500 euros (42.000€ en energia, 25.000€ en neteja i 1.500€ en comunicacions).