Notícies | Trampolí Tecnològic de la Universitat de Lleida

Notícies


Tancament UdL
03/08/18

La Universitat de Lleida (UdL) deixa els seus edificis en 'serveis mínims' durant tres setmanes a partir del 4 d'agost i fins al 26 del mateix mes, tot i que l'activitat en espais de recerca continua, segons indica el vicerector de Campus de la UdL, Jesús Avilla. Durant aquest període, afegeix, es preveu un estalvi al voltant dels 80.000 euros en electricitat, telefonia i neteja, entre altres; una quantitat similar als anys anteriors.

Health Bio Team Dating
25/07/18

Ets un investigador amb un bon projecte científic però necessites un mentor que t'ajudi a crear una empresa? Ets un emprenedor/mentor/desenvolupador de negoci que busca unir-se a un projecte innovador? Health & Bio Team Dating torna a ser aquí, aquest any dins de Healhio i impulsat per BStartup del Banc Sabadell, Biocat i CataloniaBio & HealthTech.

CDTI
17/07/18

El Consell de Ministres ha aprovat la convocatòria de 2018 del programa Neotec, dotada aquest any amb 25 milions d'euros, un 25% més que l'any anterior. Amb aquesta convocatòria el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) –organisme adscrit al Ministeri de Ciència,Innovació i Universitats– recolza projectes empresarials que requereixin l'ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l'activitat investigadora, en els quals l'estratègia de negoci es basi en el desenvolupament de tecnologia pròpia.

MIT-SPAIN
10/07/18

La Fundació Bancària ”la Caixa” llança la segona convocatòria anual del MIT-SPAIN ”la Caixa” Foundation SEED FUND, que proporciona ajuts amb l’objectiu de donar suport a projectes d'investigació desenvolupats de manera conjunta entre universitats i centres de recerca espanyols i grups de recerca del MIT. La convocatòria pretén incrementar la col·laboració entre professors, investigadors i estudiants de l’Estat espanyol i del MIT.

Noticia Pla
26/06/18

Investigadors de l'Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL) han desenvolupat un model de simulació per millorar el rendiment de sales d'especejament de porcí, que es podria aplicar també a altres sectors carnis com el boví o l'avícola. Implementada per l'empresa navarresa Cárnicas Iruña SA, la nova eina permet planificar millor la feina diària i treure el màxim partit de les diferents famílies de productes.

Doctorats Industrials
20/06/18

L’objecte d’aquesta convocatòria és atorgar ajuts a universitats, centres de recerca i fundacions hospitalàries, així com a empreses per al desenvolupament d’un projecte de doctorat industrial, en qualsevol àmbit de coneixement i qualsevol sector empresarial.