Notícies


INNVIERTE
31/03/20

Amb la finalitat de possibilitar que en aquests moments de crisis i incertesa un major nombre de pimes puguin aprofitar el capital que el programa Innvierte pot posar a la seva disposició, el CDTI ha flexibilitzat alguns dels criteris sota els quals opera Innvierte en el règim de coinversió.

CaixaImpulse COVID-19
27/03/20

Tens una innovació biomèdica que podria ajudar a afrontar la crisi pandèmica COVID-19? La Fundació “la Caixa” llança aquesta convocatòria urgent a través de CaixaImpulse, que ofereix suport a projectes o tecnologies centrats en la prevenció, diagnòstic, tractament o seguiment de COVID-19.

CDTI_NEOTEC
26/03/20

El Govern central recolzarà amb 25 milions d'euros a les empreses innovadores de base tecnològica a través del CDTI, Entitat Pública Empresarial, adscrita al Ministeri de Ciència i Innovació. En concret, el CDTI aportarà 25 milions d'euros en subvencions en la nova convocatòria del programa NEOTEC per a empreses de base tecnològica (EBTs).

Marketplace ACCIO
25/03/20

La Generalitat de Catalunya, a través del Departament d’Empresa i Coneixement, ha activat un portal web per aglutinar totes les empreses catalanes que puguin oferir les seves capacitats per fer front a l’emergència sanitària pel Covid-19. Es tracta d’un marketplace creat per ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement- per posar en contacte empreses que ofereixin tecnologia, material sanitari o capacitat de producció amb les que en necessitin.

Patents
23/03/20

L'Oficina Europea de Patents (OEP) ha publicat les dades estadístiques corresponents a l'Índex de Patents 2019 que recull el nombre de sol·licituds de patent europea presentades en aquesta oficina durant l'any passat 2019.

CDTI
19/03/20

El Ministeri de Ciència i Innovació llança, a través del CDTI, una sèrie de mesures urgents per mobilitzar prop de 500M€ per a empreses innovadores.