Desembre 2019



La UdL, en serveis mínims fins el 6 de gener

Tancament

La Universitat de Lleida (UdL) tanca les seues portes al públic durant disset dies aquest Nadal per estalviar uns 66.500 euros (40.000€ en energia, 25.000€ en neteja i 1.500€ en comunicacions), una quantitat similar a l'assolida durant els mateixos períodes dels anys anteriors, segons informa el vicerector d'Infraestructures de la UdL, Narciso Pastor. La majoria d'edificis suspenen la seua activitat quotidiana entre els dies 21 de desembre i 6 de gener, ambdós inclosos, mantenint un servei de seguretat les 24 hores en tots els campus, així com la recollida del correu durant els matins.

Els dies festius totes les instal·lacions romandran tancades (25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener), així com els dies 24 i 31 de desembre. Els serveis mínims s'estableixen a la biblioteca de la Facultat de Lletres, al Rectorat, que obre els dies 21, 22, 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre; 2, 3 i 4 de gener, de 9 a 21h. El 5 de gener, vigília de Reis, només funcionarà de 9 a 15h. Mentre, la biblioteca de Ciències de la Salut prestarà servei els dies 27 i 30 de desembre, 2 i 3 de gener. També resten obertes les sales d'estudis de tots els campus de la UdL, menys la de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària (ETSEA).

El Registre General de la UdL no funcionarà els dies de serveis mínims, donat que hi ha en funcionament el registre electrònic. Així mateix, mantenen la seua activitat al campus 1 d'octubre, a Cappont, la consergeria de l'Edifici Polivalent; al de Ciències de la Salut, l'estabulari, la Unitat docent de la Facultat de Medicina a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova, i els dos edificis de Biomedicina, que acullen l'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida; i al campus d'ETSEA, l'edifici AB.

Consulteu la notícia



Concurs Idea-UdL-ODS

Concurs Idea

La Universitat de Lleida (UdL) ha posat en marxa la convocatòria del Concurs Idea-UdL-ODS d’idees de negoci innovadores per a l’assoliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La iniciativa, impulsada pel Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat, el Vicerectorat de Transferència i Foment de la Innovació, la Càtedra Santander d’Emprenedoria Universitària, GLOBALleida i el Consell Social de la UdL pretén incentivar l’emprenedoria, la generació d’idees de negoci i la creació d’empreses compromeses amb la sostenibilitat i amb el medi ambient, i que apostin per generar solucions als problemes econòmics, socials i ambientals actuals, per assolir i fer realitat els 17 objectius dels ODS aprovats per l’ONU i continguts a l’Agenda 2030.

El concurs es dirigeix a estudiants universitaris, persones graduades, i personal investigador en formació, de fins a 35 anys, que tinguin una idea de negoci innovadora per desenvolupar un producte o servei alineat amb els ODS.

En una primera fase, es seleccionaran fins a un màxim de 10 idees finalistes per passar a una segona fase del concurs, tenint en compte els criteris de selecció especificats en les bases del concurs.

La segona fase requerirà l’elaboració i presentació d’un Estudi de viabilitat. Durant aquesta fase les persones finalistes rebran formació i tutorització per tal d’adquirir els coneixements necessaris per elaborar aquest Estudi de viabilitat.

Al final d’aquesta segona fase, el jurat designarà d’entre les idees finalistes un primer premi de 2.000 euros i un segon premi de 1.000 euros.

El termini per presentar les idees de negoci finalitza el 20 de febrer de 2020.

Consulteu més informació



1a Edició del Curs "Claus per Emprendre en Tecnologies Mèdiques"

Curs

A Europa hi ha actualment 27.000 empreses de tecnologies mèdiques que donen feina a 675.000 persones. T’agradaria que el teu projecte fos una d’elles?

Si tens una idea de negoci en l’àmbit de tecnologies mèdiques o digital health, o si ets estudiant o investigador en aquests àmbits i vols saber què cal per fundar la teva pròpia empresa, tens una cita: Apunta’t a la 1ª edició de Claus per Emprendre en Tecnologies Mèdiques!

Coneix de primera mà l’experiència personal d’emprenedors que han fundat companyies innovadores en aquest sector. Descobreix com seguir els seus passos en l’aventura d’iniciar el teu propi projecte empresarial.

Durant les 4 sessions de "Claus per Emprendre en Tecnologies Mèdiques" coneixeràs com emprendre des de la necessitat clínica, com portar un projecte tecnològic al mercat i els secrets per aconseguir inversió per al teu negoci.

El termini per inscriure's finalitza el 4 de febrer de 2020. Inscriu-te aquí

Consulteu més informació



Accelera el teu projecte innovador amb el Programa EMPENTA!

Empenta

EMPENTA és un programa d'acceleració d'start-ups organitzat per ESADE Creapolis i promogut per ACCIÓ amb la col·laboració de ESADE Entrepreneurship Institute.

Aquest programa té com a objectiu proporcionar un impuls real i de qualitat als projectes que es troben en fases inicials, focalitzant-se en les àrees més crítiques: equip, model de negoci i finançament -els tres mòduls en què s'estructura el programa-. D'altra banda, EMPENTA ofereix acompanyament continuat de mentors especialitzats per a les diferents necessitats de les start-ups. Cada mòdul conté dos tipologies de formació: classes amb casos pràctics sobre aspectes transversals que poden afectar a les start-ups i mentoratge individual amb experts de diferents àmbit de negoci.

En aquesta nova edició del programa EMPENTA, es posarà el focus en empreses amb una mica més de recorregut, que siguin startups que tinguin de 0 a 5 anys de vida. A més, hauran de ser empreses dedicades als sistemes industrials intel·ligents i industria 4.0.

Del total de projectes presentats, es farà una selecció de 10 start-ups que podran beneficiar-se d'una metodologia àgil i flexible que permet adaptar el programa a la situació de cada start-up i de l'ecosistema d'innovació que ofereix ESADE Creapolis.

EMPENTA és un programa de 10 mesos de duració totalment gratuït que no exigeix exclusivitat i no té cap cost accionarial. Des d'EMPENTA ja s'han accelerat 95 start-ups, de les quals el 86% continua la seva activitat.

El termini per a inscriure's finalitza el 3 de febrer del 2020. Ampliació de termini fins al 28 de febrer de 2020!

Consulteu més informació