Oberta la convocatòria CaixaResearch Validate 2022


CaixaResearch Validate

La convocatòria Validate contribueix a traslladar els resultats de la recerca a la societat i al mercat i fomenta la creació de nous productes i empreses relacionats amb les ciències de la vida i de la salut. Dona suport a projectes de recerca biomèdica en estat inicial (TRL 1-4) per ajudar-los a validar el seu actiu i definir el seu pla de valorització.

Aquesta convocatòria ofereix:

- Suport econòmic per desenvolupar un pla de valorització i un full de ruta per al vostre actiu innovador: ofereix fins a 100.000 € per crear i implementar un pla de valorització i comercialització destinat a utilitzar actius protegits o susceptibles de protecció derivats de la recerca.

- Mentors i experts per supervisar el projecte i donar suport: experts del sector, consultors i emprenedors ajudaran a definir els millors plans de valorització i comercialització i proporcionaran feedback sobre el projecte constantment. A tots els projectes seleccionats se’ls assignarà un mentor, que serà responsable de l’assessorament durant l’elaboració de tots els plans de valorització i comercialització, com també durant tot el desenvolupament del programa, amb la finalitat de supervisar activament els projectes i guiar-ne l’evolució.

- Formació especialitzada en àmbits clau: gestió de projectes, transferència de tecnologia, assessorament, eines de finançament i comercialització, negociacions. La formació proporciona als participants les eines que necessiten per millorar els plans de valorització i comercialització.

Tota la informació sobre la convocatòria, les condicions de participació en el procés de selecció i els aspectes legals es poden trobar a les Bases de participació.

La data límit per a la presentació de propostes és el 10 de febrer de 2022.

Consulteu més informació