Juliol 2017



Programa d'ajuts NEOTEC

Neotec

La iniciativa NEOTEC del Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) té com a objectiu la posada en marxa de nous projectes empresarials en qualsevol àmbit tecnològic i/o sectorial, que requereixin l'ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de l'activitat investigadora i en els quals l'estratègia de negoci es basi en el desenvolupament de tecnologia.

La finalitat del programa NEOTEC és fomentar la tecnologia i la innovació com a factors competitius per al desenvolupament de les empreses.

El termini per presentar sol·licituds finalitza el 20 de setembre de 2017 a les 12.00h.

Consulteu la fitxa-resum / Consulteu més informació



Convocatòria oberta Programa TECNIOspring PLUS

TECNIOspring PLUS

L'objectiu de la convocatòria TECNIOspring PLUS d'ACCIÓ és l'atorgament d'ajuts econòmics a empreses ubicades a Catalunya i entitats acreditades TECNIO per a la contractació de personal investigador experimentat per a desenvolupar projectes de recerca aplicada orientats a la transferència tecnològica.

La contractació de l'investigador/la investigadora anirà lligada a un programa de mobilitat de 24 mesos de durada per tal de potenciar la seva carrera investigadora en el seu àmbit d'expertesa.

El programa contempla dos tipus de projectes subvencionables vinculats a dos tipus de mobilitat:

a) Sortida a l'estranger + retorn (Mobilitat A):
- Fase de sortida: Estada d'un any a una entitat d'acollida fora d'Espanya (universitat, centre de recerca, centre tecnològic o departament d'R+D d'una empresa), d'un/una investigador/investigadora experimentat/da de qualsevol nacionalitat per desenvolupar un projecte de recerca aplicada orientat a la transferència tecnològica.
- Fase de retorn: Estada d'un any de durada a l'entitat beneficiària de l'ajut per a finalitzar el projecte iniciat en l'entitat d'acollida a l'estranger.

b) Incorporació a una empresa amb establiment operatiu a Catalunya o a una entitat acreditada TECNIO (Mobilitat B):
- Estada de dos anys d'un investigador/d'una investigadora experimentat/da de qualsevol nacionalitat a una empresa amb establiment operatiu a Catalunya o una entitat acreditada TECNIO, per a desenvolupar un projecte de recerca aplicada orientat
a la transferència tecnològica.

Les entitats beneficiàries dels ajuts són les següents:

a) Els desenvolupadors de tecnologia acreditats i vigents TECNIO que apareixen al web.

b) Les empreses amb establiment operatiu a Catalunya que tinguin una plantilla de com a mínim 5 treballadors en el darrer exercici fiscal tancat a data de tancament de la convocatòria.

El termini de presentació d’ajuts és el 14 de setembre de 2017.

Consulteu la fitxa-resum │ Consulteu més informació



Convocatòria oberta Nuclis d'R+D empresarial internacionals

Nuclis R+D

Aquests ajuts d'ACCIÓ es destinen a empreses catalanes que vulguin portar a terme projectes col·laboratius d'R+D d'abast internacional. Desenvolupats entre empreses de Catalunya i entitats internacionals, i duts a terme a Catalunya.

- Programes Unilaterals i Bilaterals:
Ajuts per a projectes col·laboratius, en tots els àmbits tecnològics, entre una empresa catalana i una empresa o entitat d'Alemanya, Israel o Xile.
Data límit per sol·licitar l'ajut:

  • Unilateral: 23 de novembre del 2017
  • Bilateral: 23 d'octubre del 2017
  • Consulta més informació

    - Programes ERANETs:
    Ajuts per a projectes col·laboratius sectorials, entre empreses catalanes i entitats internacionals
    Data límit per sol·licitar l'ajut: 25 de juliol del 2017

    Consulta més informació