Gener 2022Convocatòries S2B Tech4Climate i S2B Health&Care

Ship2B

Ship2B ha obert les convocatòries dels seus programes d'acceleració i inversió per a startups S2B Tech4Climate i S2B Health&Care, dirigits a startups d'impacte dels sectors de sostenibilitat i medi ambient i salut i millora de la qualitat de vida de persones vulnerables.

Aquests programes d'acceleració i inversió ofereixen un acompanyament personalitzat per a cada projecte amb assessorament de professionals de primer nivell, en dues vies, segons les seves necessitats:

•Investment readiness: després d'un diagnòstic personalitzat, es marcaran unes fites a aconseguir, de les quals es derivarà un pla d'acció. Des de Ship2B, a través de diferents activitats formatives i mentories i la seva xarxa d'experts, es donarà suport en el desenvolupament d'aquest pla que ha de tenir com a objectiu enfortir la companyia per a captar l'interès dels inversors.

•Corporate venturing: es realitza un acompanyament personalitzat, tant de la startup com de la corporate, per a dissenyar, negociar i implementar una col·laboració reeixida entre ells. Aquesta col·laboració es tradueix, en molts casos, en la realització d'un pilot que permeti testar i mesurar resultats per a millorar amb els aprenentatges i fer possible la implementació a escala del projecte.

El termini per a presentar candidatures finalitza el 10 de febrer de 2022.

Consulteu més informacióOberta la Call for Technologies 2022 del Programa The Collider

The Collider 2022

The Collider, programa pioner d'innovació i transferència de tecnologia promogut pel Mobile World Capital Barcelona, ha obert una nova convocatòria per a la captació de projectes tecnològics.

L'objectiu principal d'aquest programa és apropar la ciència al mercat, fomentant l'actitud emprenedora en universitats i centres d'investigació, per tal de generar spinoffs d'alt valor afegit per a la indústria i la societat. Els reptes de l'actual edició s'agrupen en 5 sectors principals: Salut, Indústria 4.0, Energia, Mobilitat i Agri-Food.

El programa va dirigit a estudiants de màster, doctorat, PhD, PostDoc o investigadors vinculats a un grup de recerca d'universitats o centres de recerca o tecnològics que disposin de l'autorització expressa per part de la institució.

Després de la Call for Technologies, se seleccionaran els 15 projectes que millor resolguin els reptes industrials i se'ls convidarà a participar a la nova edició de The Collider. Els projectes escollits rebran unes aportacions de 2.000€ fruit de la col·laboració entre la Generalitat de Catalunya i el programa The Collider.

En cas de voler participar en el programa, poseu-vos en contacte amb el Trampolí Tecnològic-Unitat de Valorització i Transferència (UViT) de la UdL a través del correu rdi.valoritzacio@udl.cat.

La convocatòria estarà oberta fins al 27 de febrer de 2022.

Consulteu més informacióOberta la convocatòria CaixaResearch Validate 2022

CaixaResearch Validate

La convocatòria Validate contribueix a traslladar els resultats de la recerca a la societat i al mercat i fomenta la creació de nous productes i empreses relacionats amb les ciències de la vida i de la salut. Dona suport a projectes de recerca biomèdica en estat inicial (TRL 1-4) per ajudar-los a validar el seu actiu i definir el seu pla de valorització.

Aquesta convocatòria ofereix:

- Suport econòmic per desenvolupar un pla de valorització i un full de ruta per al vostre actiu innovador: ofereix fins a 100.000 € per crear i implementar un pla de valorització i comercialització destinat a utilitzar actius protegits o susceptibles de protecció derivats de la recerca.

- Mentors i experts per supervisar el projecte i donar suport: experts del sector, consultors i emprenedors ajudaran a definir els millors plans de valorització i comercialització i proporcionaran feedback sobre el projecte constantment. A tots els projectes seleccionats se’ls assignarà un mentor, que serà responsable de l’assessorament durant l’elaboració de tots els plans de valorització i comercialització, com també durant tot el desenvolupament del programa, amb la finalitat de supervisar activament els projectes i guiar-ne l’evolució.

- Formació especialitzada en àmbits clau: gestió de projectes, transferència de tecnologia, assessorament, eines de finançament i comercialització, negociacions. La formació proporciona als participants les eines que necessiten per millorar els plans de valorització i comercialització.

Tota la informació sobre la convocatòria, les condicions de participació en el procés de selecció i els aspectes legals es poden trobar a les Bases de participació.

La data límit per a la presentació de propostes és el 10 de febrer de 2022.

Consulteu més informació