Febrer 2015El Ministeri d'Economia i Competitivitat destina més de 100 milions d'euros a la contractació de tecnòlegs

Emplea 2015

La Secretaria d'Estat de R+D+i del Ministeri d'Economia i Competitivitat destinarà 101.520.000 euros per incorporar personal que gestioni activitats de R+D+i.

L'objectiu de la convocatòria "Emplea" 2015 és incentivar la creació d'ocupació de qualitat en el desenvolupament d'activitats de R+D+i empresarial i contribuir a la consolidació i especialització de tecnòlegs en la gestió d'aquest tipus d'activitats per al període 2015-2017.

"Emplea" reforça la competitivitat de les empreses espanyoles tant a nivell nacional com en l'àmbit internacional i està destinada a empreses, centres tecnològics i de suport a la innovació, fundacions i associacions empresarials que compleixin els requisits que estableix la convocatòria.

Del pressupost total de la convocatòria, "Emplea" 2015 destinarà 1.520.000 euros de subvenció perquè els tecnòlegs contractats completin el seu programa de formació obligatòria en gestió de R+D+i.

El termini de sol·licitud dels ajuts finalitza el 24 de març de 2015.

Consulteu la notícia.

Consulteu la convocatòria.XIV convocatòria dels Premis Everis a l'emprenedoria, la innovació i el talent

Premis everis

Un any més, amb l'objectiu de seguir impulsant l'emprenedoria i la innovació, la Fundació Everis llança el seu concurs anual per a emprenedors.

En aquesta nova edició, les temàtiques seguiran sent les mateixes que l'any passat:

- Tecnologies de la informació i economia digital.
- Biotecnologia i salut, on també es contemplen temàtiques com els dispositius mèdics, el desenvolupament de fàrmacs i les aplicacions eHealth.
- Tecnologies industrials o energètiques, estant també incloses les aplicacions en l'àmbit de les Smart Cities.

Els finalistes comptaran amb el suport, assessorament i seguiment de la fundació a través de i-deals (empresa del grup everis), durant aproximadament quatre mesos. Una vegada finalitzat aquest període d'acompanyament, el jurat farà oficial al guanyador del Premi.

Com tots els anys, el projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 60.000 euros per al desenvolupament i llançament del seu projecte, i un paquet de serveis d'assessorament a càrrec de i-deals, valorat en 10.000 euros.

Com a novetat d'enguany se sumaran als Comitès d'Avaluació els projectes provinents d'Itàlia, Colòmbia, i possiblement d'altres països de Llatinoamèrica.

El termini de recepció de candidatures finalitza el 31 de març de 2015.

Consulteu més informació.