Juliol 2011USE-IT presenta FarmaLleida, la nova aplicació Iphone de farmàcies de Lleida

FarmaLleida

FarmaLleida és una aplicació Open Data i es tracta d'una eina per ser utilitzada des de dispositius Apple. Aquesta permet veure quina és la farmàcia més propera per geolocalització, indica quines farmàcies estan de guàrdia diàriament i permet visualitzar la ruta per poder arribar-hi sense desorientar-se. A més a més, FarmaLleida incorpora la possibilitat de poder visualitzar quines són les farmàcies més pròximes a la localització actual de l'usuari.

Aquesta aplicació ofereix informació de totes les farmàcies de la ciutat de Lleida, com l'horari habitual i l'horari de vacances, la localització de la farmàcia o la possibilitat de trucar directament des del Iphone per poder comprar tot allò que es necessiti.

L'aplicació ha estat presentada en una roda de premsa a la Paeria de Lleida. (+)Llançament del Fondo de Emprendedores Fundación Repsol

Fundación Repsol

El Fondo de Emprendedores és una iniciativa pionera que suposa un pas endavant en el compromís de la Fundación Repsol amb les preocupacions i expectatives de la societat en matèria d'energia i medi ambient.

La convocatòria, oberta fins el 30 de novembre, inicia un procès en el que es seleccionaran els cinc millors projectes emprenedors i plans d'empresa en matèria d'eficiència energètica a desenvolupar a Espanya.
Els seleccionats comptaran amb assessorament (tècnic, financer i legal) i suport econòmic a través d'un procés d'acompanyament que s'iniciarà després de la comunicació pública dels guanyadors.

La convocatòria pretén captar propostes empresarials i projectes novedosos focalitzats en el desenvolupament de: nous processos, tecnologies, serveis, productes i materials, tecnologies d'emmagatzematge i gestió de xarxes de transport/distribució d'energia i tecnologies de la informació, les aplicacions de les quals donin com a resultat una millora de l'eficiència energètica i/o un estalvi en el consum d'energia.

Cadascun dels cinc projectes seleccionats rebrà assessorament i tutelatge tècnic-econòmic, legal i financer i una assignació mensual, segons el projecte, d'entre 6.000 i 12.000 euros durant el període necessari per al seu desenvolupament, que podrà tenir una durada màxima de 24 mesos. (+)Sessió sobre la nova Llei de la Ciència, la Tecnologia i la Innovació i la Llei d'Economia Sostenible

Nova Llei Ciencia

El passat 5 de juliol es va celebrar la Sessió sobre la nova Llei de la Ciencia, la Tecnología i la Innovació i la Llei d’Economia Sostenible, un acte organitzat pel Trampolí Tecnològic de la Universitat de Lleida.

La sessió, que va anar a càrrec del Sr. Ignasi Costas, advocat i soci de RCD Assessors Legals i Tributaris, es va centrar en les novetats que incorpora la nova llei quant a transferència de tecnología.

L’acte va comptar amb una cinquantena d'assistents, la majoria d'ells personal investigador de la universitat, i amb la presència dels vicerectors Jaume Puy (Recerca), Albert Sorribas (Política Científica i Tecnològica) i Ferran Badia (Planificació, Innovació i Empresa).

Programa