Febrer 2017



EIT Health llança diversos programes d'acceleració i ajudes de finançament per a projectes innovadors en salut

EIT Health

Per segon any consecutiu, EIT Health ha llançat la convocatòria de dues ajudes de finançament dirigides a empreses emergents, pimes, spin-off i start-up. Aquestes ajudes finançaran projectes per desenvolupar nous productes i serveis compromesos amb la salut, accelerar la seva entrada al mercat i impulsar noves oportunitats econòmiques.

Els candidats poden optar a dos tipus d'ajudes: "Proof-of-Concept", dirigides a projectes i idees de negoci que es trobin en estadis previs a la creació de l'empresa; i, "Headstart", obertes a empreses espanyoles amb una clara orientació al mercat pel desenvolupament de projectes, productes o serveis en salut.

Les empreses interessades tenen fins al 31 de març per presentar les seves propostes.

Consulteu més informació



Convocatòria oberta Programa Cleantech Camp

Logo Cleantech Camp

Cleantech Camp és un programa de suport a l'emprenedoria en el camp de les energies netes amb l'objectiu de transformar els projectes en realitats empresarials. A través d'aquest programa es busquen solucions amb un alt potencial d'impacte i se'ls hi dóna suport en la transferència tecnològica al mercat.

El programa es desenvolupa a nivell internacional entre Espanya i Portugal i està dirigit a start-ups, projectes empresarials o empreses no constituïdes del sector de les energies netes. Les principals àrees temàtiques són: eficiència energètica, smart cities, energies renovables, mobilitat sostenible, smart grids i IoT energy.

Cleantech Camp repartirà tres premis de 20.000€ (guanyador), 10.000€ (1r finalista) i 5.000€ (2on finalista).

El termini per inscriure's finalitza el 26 de març de 2017.

Consulteu més informació.



Oberta la 3a Convocatòria del programa CaixaImpulse

CaixaImpulse

CaixaImpulse és un programa impulsat per l'Obra Social "la Caixa" i Caixa Capital Risc, amb la col·laboració d'EIT Health, que busca afavorir que el coneixement científic originat en centres de recerca, universitats i hospitals es transformi en empreses i productes que generin valor en la societat, tant en la forma d'un acord de transferència com d'una empresa (spin-off).

La principal novetat que presenta aquesta tercera convocatòria és que s'amplien els beneficiaris de 20 a 23 i se suma a Portugal, mentre que fins ara se centraba a Espanya. Es poden presentar al programa projectes de l'àmbit de les ciències de la vida i de la salut procedents de centres de recerca espanyols i portuguesos que siguin propietaris o copropietaris d'actius protegits o en procés de protecció.

Aquesta convocatòria compta amb un pressupost de més de dos milions d'euros, i els projectes seleccionats rebran un ajut econòmic de fins a 70.000 euros dirigit a definir i executar un pla de valorització de la tecnologia amb les màximes probabilitats d'èxit. També tindran accés a un programa d'acompanyament expert de vuit mesos, valorat en 300.000 euros, de la mà de mentors, especialistes, emprenedors i formadors de prestigi internacional.

El termini per presentar projectes finalitza el 15 de març de 2017.

Consulteu més informació.