Abril 2014



Participa en la nova edició de BioEmprenedorXXI

BioEmprenedorXXI

BioEmprenedorXXI és un programa de suport a la creació d'empreses de base tecnològica dins l'àmbit de les ciències de la vida en el seu sentit més ampli: biotecnologia, biomedicina, tecnologies mèdiques i sector agroalimentari.

En les sis edicions precedents del programa hi han participat un total de 95 iniciatives emprenedores, de les quals 51 s'han constituït ja com a empresa i 9 estan en procés de fer-ho.

BioEmprenedorXXI et permetrà avaluar la teva idea de negoci i beneficiar-te d'accions de: formació, mentoring, accés a finançament i networking.

És una perfecta oportunitat per posar en marxa la teva empresa amb totes les garanties d'èxit.

El termini per inscriure's finalitza l'1 de juny de 2014.

Consulteu més informació.



Tech Demo 2014

Tech Demo

El proper 28 de maig de 2014 se celebrarà a Barcelona el Tech Demo Day, on una selecció de les 50 millors startups tecnològiques del moment tindran la possibilitat d'exposar els seus projectes davant d'inversors, grans empreses i altres assistents.

Durant la jornada es realitzarà un passi de premsa per afavorir la visibilitat dels projectes, un fòrum d'inversió i jornades de formació amb experts sobre mètriques, growth hacking i finançament públic.

La Salle Technova, l'organitzador principal de l'esdeveniment, preten que el Tech Demo Day sigui un gran aparador per als projectes i un punt de trobada per a tots els amants del món emprenedor.

Consulteu més informació.



EmprendedorXXI Start

EmprendedorXXI Start

EmprendedorXXI Start és un programa de suport a la creació d'empreses innovadores que agrupa els següents programes ja existents: BioEmprendedorXXI, EcoEmprendedorXXI i EmprendedorXXiDigital.

És una iniciativa propera i coneixedora dels principals avanços científics i tecnològics, de les inquietuds empresarials i de les necessitats del mercat.

El programa es desenvolupa principalment a través de les següents activitats: formació, acompanyament i anàlisi de viabilitat de les idees de negoci, tutorització i mentorització, entrenament competencial, mostra de bones pràctiques i experiències, un premi per a la millor iniciativa emprenedora i, finalment, accions per donar suport a la posada en marxa de les noves empreses, facilitant l'accés a finançament.

EmprendedorXXI Start és una iniciativa de "la Caixa", Barcelona Activa, Biocat, KIC InnoEnergy i Microsoft.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 19 de maig de 2014.

Consulteu més informació.



La Universitat de Lleida romandrà tancada del 14 al 21 d'abril, ambdós inclosos

UdL

La Universitat de Lleida romandrà tancada del 14 al 21 d'abril, ambdós inclosos. Es manté obert el Registre General (09.00-14.00h) i la Biblioteca de Lletres a l'edifici Rectorat.

Quines biblioteques i sales d'estudi estaran obertes a la UdL durant el tancament?

Biblioteca de Rectorat. Els dies 14, 15, 16, 19 i 20 d'abril de les 09.00h fins a les 21.00h. El dia 17 d'abril de les 09.00h fins a les 15.00h. Els dies 18 i 21 d'abril estarà tancada.

Sales d'estudi de Rectorat. Els dies 14, 15, 16, 19 i 20 d'abril de les 09.00h fins a les 21.00h. El dia 17 d'abril de les 09.00h fins a les 15.00h. Els dies 18 i 21 d'abril estaran tancades.

Sales d'estudi del Campus de Ciències de la Salut. Del dia 14 al 21 d'abril des de les 09.00h fins a les 21.00h (accés pel c/Montserrat Roig).

Hi haurà un servei mínim de Registre?

Al Rectorat hi haurà uns serveis mínims els dies laborables (del 14 al 17 d'abril), de les 09.00h a les 14.00h.

Consulteu més informació.



TechMatch 2014

TechMatch

L'Enterprise Europe Network de Londres i ACCIÓ Generalitat de Catalunya tenen el plaer de convidar-te al TechMatch, un nou brokerage event dins l'Internet World 2014, del 17 al 19 de juny de 2014.

L'objectiu del TechMatch és donar l'oportunitat a pimes, start-ups, inversors, centres de recerca i universitats d'arreu del món de trobar socis per a cooperació internacional, acords de venda i llicències, joint ventures, subcontractació, transferència tecnològica o projectes d'R+D.

El TechMatch es basa en reunions pre-agendades de 20 minuts on el participant pot explorar i conèixer a socis potencials i trobar oportunitats de cooperació amb algunes de les empreses europees més innovadores en Digital Marketing, eCommerce, Cloud and Hosting, xarxes socials, gestió de continguts i sector mòbil.

A l'hora de registrar-se s'ha d'escollir ACCIÓ Generalitat de Catalunya com la vostra oficina de suport, per tal que us puguin donar suport durant tot el procés.

Les dates límit són les següents:

- 10 març - 26 maig: Registre i creació dels perfils de cooperació amb la descripció de la teva oferta o demanda. Els perfils seran publicats al web.

- 26 març - 10 juny: Els participants escullen els perfils que els semblen més interessants i demanen reunions. Si ets convidat a una reunió pots acceptar-la o rebutjar-la.

- 17 - 19 juny 2014: Les reunions bilaterals se celebren dins les franges horàries escollides a l'estand del TechMatch.

No perdis aquesta oportunitat de donar impuls a la teva empresa. Registra-t'hi!

Consulteu més informació.



El CDTI inverteix més de 78 M€ per a 156 projectes de R+D+i empresarial

CDTI

El Consell d'Administració del Centro para el Dessarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) ha aprovat 156 nous projectes de R+D+i amb un pressupost total que supera els 101'45 milions d'euros. El CDTI aportarà més de 78'29 milions impulsant, d'aquesta manera, la R+D+i empresarial i estimulant la creació d'empreses de base tecnològica.

Dels projectes aprovats, 114 són projectes individuals de R+D; 6 són projectes consorciats de R+D en els que participen 13 empreses; 29 corresponen a la Línia Directa d'Innovació; 2 són projectes Neotec, programa que té com a objectiu el suport a la creació i consolidació de noves empreses de base tecnològica a Espanya, i 5 projectes de promoció tecnològica internacional -Internacionaliza- per l'explotació de resultats de R+D realitzats per petites i mitjanes empreses espanyoles.

En el desenvolupament d'aquests projectes participen 157 empreses, de les quals el 64% són pimes i, d'aquestes, el 41% pertany a sectors de mitjana i alta tecnologia. Del total de les companyies implicades, el 41% rep, per primera vegada, finançament del CDTI.

El Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial estima que la suma d'aquestes iniciatives suposarà la generació de 560 llocs de treball directes que mobilitzaran, a més, 762 llocs de treball indirectes. En total, 1.322 llocs de treball per al conjunt de l'economia.

El CDTI gestiona fons FEDER de la Unión Europea dedicats a la promoció de la R+D+i empresarial a Espanya. 41 dels projetes aprovats seran cofinançats amb Fons Tecnològic, 20 projectes tindran cofinançament procedent del Programa Operatiu FEDER Madrid i 4 rebran cofinançament del Programa Operatiu FEDER Navarra.

Consulteu més informació.