Abril 2012Entrevistem a... aScidea

aScidea

Start-up que ofereix solucions computacionals per a la biomedicina.
Actualment donen servei a diversos centres de recerca i empreses del sector biotecnològic, entre d'altres.
Parlem amb Albert Mascarell, director general de l'empresa.

Vegeu l'entrevistaBioEmprenedorXXI: una oportunitat única per crear la teva empresa amb èxit!

"la Caixa", Barcelona Activa, Biocat, Genoma España i la Cambra de comerç de Barcelona posen en marxa la cinquena edició de BioEmprenedorXXI, un programa de creació d'empreses en l'àmbit de les ciències de la vida a Catalunya en el seu sentit més ampli: biotecnologia, biomedicina i sector agroalimentari.

És una oportunitat única per: posar en marxa la teva empresa, ampliar la xarxa de contactes i relacions, desenvolupar competències directives, accedir a vies de finançament, accedir al mercat global.

Tots els participants opten a un premi que facilitarà l'inici de la seva activitat, que consistirà en una dotació econòmica (fins a 20.000€) i un conjunt d'accions de formació, internacionalització, finançament, comunicació i incubació. (+)

La inscripció finalitza el 13 de maig de 2012.

Els emprenedors que estiguin interessats poden assistir a l'acte de presentació del programa BioEmprenedorXXI, a càrrec de representants de les entitats promotores, el dia 7 de maig de 2012, a les 14.00 hores, a Barcelona Activa (C/Llacuna, 162). Durant l'acte també es farà la taula rodona Emprendre en el sector de les ciències de la vida, en la qual intervindran bioemprenedors d'anteriors edicions.

Per confirmar l'assistència en l'acte de presentació: Programes.Emprenedors@barcelonactiva.es o al telèfon 93 401 96 29.

Us animem a participar!Talentum, beques de Telefònica per a joves estudiants que volen emprendre

Talentum

Amb Talentum, Telefónica busca impulsar el talent jove universitari i innovador i obrir les portes adequades a aquesta generació, aportar-lis les eines i el suport necessari per animar-los a participar en la creació d'un nou món digital europeu.

Talentum Universities és un programa de beques de llarga durada que constitueix una oportunitat per a l'aproximació de joves titulats, a través de la formació pràctica, a la realitat empresarial fomentant la seva integració en el mercat laboral.

Talentum Startups
és un programa perquè estudiants de primers anys de carrera que vulguin millorar la societat a través de la tecnologia, puguin desenvolupar les seves idees d'innovació social con el suport de Telefónica a través d'una beca en l'acadèmia Wayra.

Talentum Clubs és una xarxa física i virtual d'associacions d'estudiants dintre de les universitats, creats pels propis membres per fomentar les seves activitats d'aprenentatge, i compartir experiències amb els seus companys, per aconseguir que el seu període en la universitat sigui el més enriquidor possible. Telefónica pretén ajudar-lis a conseguir de la millor manera aquest objectiu.

Per a més informació consultar Talentum