Oberta la 3a Convocatòria del programa CaixaImpulse


CaixaImpulse

CaixaImpulse és un programa impulsat per l'Obra Social "la Caixa" i Caixa Capital Risc, amb la col·laboració d'EIT Health, que busca afavorir que el coneixement científic originat en centres de recerca, universitats i hospitals es transformi en empreses i productes que generin valor en la societat, tant en la forma d'un acord de transferència com d'una empresa (spin-off).

La principal novetat que presenta aquesta tercera convocatòria és que s'amplien els beneficiaris de 20 a 23 i se suma a Portugal, mentre que fins ara se centraba a Espanya. Es poden presentar al programa projectes de l'àmbit de les ciències de la vida i de la salut procedents de centres de recerca espanyols i portuguesos que siguin propietaris o copropietaris d'actius protegits o en procés de protecció.

Aquesta convocatòria compta amb un pressupost de més de dos milions d'euros, i els projectes seleccionats rebran un ajut econòmic de fins a 70.000 euros dirigit a definir i executar un pla de valorització de la tecnologia amb les màximes probabilitats d'èxit. També tindran accés a un programa d'acompanyament expert de vuit mesos, valorat en 300.000 euros, de la mà de mentors, especialistes, emprenedors i formadors de prestigi internacional.

El termini per presentar projectes finalitza el 15 de març de 2017.

Consulteu més informació.