BioEmprenedorXXI: una oportunitat única per crear la teva empresa amb èxit!"la Caixa", Barcelona Activa, Biocat, Genoma España i la Cambra de comerç de Barcelona posen en marxa la cinquena edició de BioEmprenedorXXI, un programa de creació d'empreses en l'àmbit de les ciències de la vida a Catalunya en el seu sentit més ampli: biotecnologia, biomedicina i sector agroalimentari.

És una oportunitat única per: posar en marxa la teva empresa, ampliar la xarxa de contactes i relacions, desenvolupar competències directives, accedir a vies de finançament, accedir al mercat global.

Tots els participants opten a un premi que facilitarà l'inici de la seva activitat, que consistirà en una dotació econòmica (fins a 20.000€) i un conjunt d'accions de formació, internacionalització, finançament, comunicació i incubació. (+)

La inscripció finalitza el 13 de maig de 2012.

Els emprenedors que estiguin interessats poden assistir a l'acte de presentació del programa BioEmprenedorXXI, a càrrec de representants de les entitats promotores, el dia 7 de maig de 2012, a les 14.00 hores, a Barcelona Activa (C/Llacuna, 162). Durant l'acte també es farà la taula rodona Emprendre en el sector de les ciències de la vida, en la qual intervindran bioemprenedors d'anteriors edicions.

Per confirmar l'assistència en l'acte de presentació: Programes.Emprenedors@barcelonactiva.es o al telèfon 93 401 96 29.

Us animem a participar!