Programes de suportPrograma MAP D'ACCIÓ-EADA

El MAP Market Assessment Program és un programa gratuït d'assessorament i suport a la innovació la missió del qual és portar al mercat projectes d'investigació destinats a la creació -o que ja ho han fet- de noves empreses de base tecnològica (EBT), aquelles que utilitzen la ciència i la tecnologia com a base i barrera d'entrada que preservi la seva competitivitat i les diferenciï de la resta.

A qui va dirigit?
- Professionals de Centres de Recerca públics i privats
- Emprenedors de l'àmbit de la ciència i la tecnologia amb la intenció de crear una empresa de base tecnològica o que ja tinguin una empresa constituïda i es trobi en els primers estadis de desenvolupament, i els models de negoci estiguin encara per validar o hagin acotar un mercat de interès i evolucionar amb el test del mercat.
- Empreses ja constituïdes i interessades en crear innovadores línies de negoci de base tecnològica com a spin-outs.

Consulta més informació.

Convocatòria: Tancada

Programa EMPENTA D'ESADECREAPOLIS-ACCIÓ-STARTUP CATALONIA

Programa d’acceleració per a noves start-ups que es troben en fases inicials, en les quals és difícil trobar programes de suport efectius, amb un output real i que no dilueixin el percentatge de capital dels fundadors.
A través d’una metodologia àgil i flexible, s’adapta el programa a la situació de cada start-up, oferint-te el seguiment de mentors experts amb l’objectiu de consolidar el teu projecte cap a l’èxit al mercat.
Organitzat per ESADECREAPOLIS i promogut per ACCIÓ i Startup Catalonia, el programa té una durada de 6 mesos i és totalment gratuït.

A qui va dirigit?
A start-ups amb una tecnologia diferencial i/o amb un model de negoci innovador, amb prototipus finalitzat o en desenvolupament i necessitats de finançament a curt o mig termini.

Consulta més informació.

Convocatòria: Tancada

Programa TEA D'ACCIÓ-IESE

Programa d'acompanyament finançat per ACCIÓ i impartit per l'IESE Business School que vol ajudar a les Empreses de Base Tecnològica en fase d'entrada al mercat a desenvolupar i desplegar un Pla estratègic de creixement. El programa treballa sobre tres àrees clau dels projectes empresarials, que influeixen directament en els seus avantatges competitius, el posicionament al mercat i les estratègies d'expansió: gestió del creixement, atractiu i potencial de creixement del projecte i actitud de l'equip directiu.

A qui va dirigit?
A Empreses de Base Tecnològica en fase d'entrada al mercat i amb un alt potencial de creixement.

Consulta més informació.

Convocatòria: Tancada