Programes de suportPrograma MAP D'ACCIÓ-EADA

Tens un projecte de base científica o tecnològica? El Programa MAP (Market Assessment Program) et servirà per posar a prova la teva idea de negoci! Durant sis mesos treballaràs colze a colze amb participants dels diversos programes internacionals de Màster d’EADA, dirigits per un professor expert, amb l’objectiu de realitzar un pla de negoci que et permeti acostar-te al mercat i al finançament.
Gaudiràs de 1.500 hores de treball conjunt amb un equip multicultural compromès i de més de 20 hores de formació pràctica i específica per a emprenedors. Al final del programa, tots els projectes participants presentaran les seves propostes en un Demo Day davant d’inversors i empreses potencialment interessades.

A qui va dirigit?
El Programa MAP es dirigeix especialment a professionals de centres de recerca públics i privats, així com a emprenedors de l'àmbit de la ciència i la tecnologia amb la intenció de crear una empresa de base tecnològica. També hi poden participar les empreses ja constituïdes que es trobin en els primers estadis de desenvolupament i els models de negoci encara per validar o que hagin d’acotar un mercat d’interès i evolucionar amb el test del mercat.

Consulta més informació.

Convocatòria: Tancada

Programa EMPENTA

Programa d’acceleració i incubació d’un any de duració, totalment gratuït i finançat per ACCIÓ i l’Ajuntament de Sant Cugat. A través d’una metodologia oberta i flexible, s’adapta el programa a la situació de cada start-up, oferint-te el seguiment de mentors experts amb l’objectiu de consolidar el teu projecte cap a l’èxit al mercat.
La novetat més important del programa EMPENTA d'aquest any és la involucració dels estudiants del Màster de Finances d'ESADE en l'acompanyament de les Startups d'abril a octubre, ajudant-les a fer el Business Plan de l’empresa, balanços, comptes de pèrdues i guanys, flux de caixa , etc.

A qui va dirigit?
Està dirigit a noves start-ups de base tecnològica i/o innovadores que es troben en fases inicials.

Consulta més informació.

Convocatòria: Tancada

Programa TEA D'ACCIÓ-IESE

Programa d'acompanyament finançat per ACCIÓ i impartit per l'IESE Business School que vol ajudar a les Empreses de Base Tecnològica en fase d'entrada al mercat a desenvolupar i desplegar un Pla estratègic de creixement. El programa treballa sobre tres àrees clau dels projectes empresarials, que influeixen directament en els seus avantatges competitius, el posicionament al mercat i les estratègies d'expansió: gestió del creixement, atractiu i potencial de creixement del projecte i actitud de l'equip directiu.

A qui va dirigit?
A Empreses de Base Tecnològica en fase d'entrada al mercat i amb un alt potencial de creixement.

Consulta més informació.

Convocatòria: Tancada