Concursos i PremisPremis Rei Jaume I

La Fundació Premis Rei Jaume I convoca aquests premis que seran concedits a aquella persona física la tasca hagi estat altament significativa. L'objectiu d'aquests guardons és unir, en estudis i investigació, a entitats científiques i empresarials per a la promoció de la investigació, el desenvolupament científic i l'emprenedoria a Espanya. S'hi distingeixen les següents categories: investigació bàsica, economia, investigació mèdica, protecció del medi ambient, noves tecnologies i emprenedor.

Termini: 1/04/2020 | Estat: Obert

> més informació

Premi europeu a les Dones Innovadores 2020

Aquest premi reconeix a les dones que aconsegueixen èxits destacats a empreses innovadores. Es concedirà aquest guardó a 4 dones innovadores en total (3 dones i una dona jove innovadora) que hagin creat l’impacte més gran a l’ecosistema innovador, transformant idees en nous productes avançats i/o nous serveis que beneficiïn als ciutadans europeus. Els premis són de 100.000 euros per a les 3 dones triades, i 50.000 per a la jove dona innovadora.

Termini: 21/04/2020 | Estat: Obert

> més informació

Premis EVERIS a l'Emprenedoria, a la Innovació i al Talent 2020

Els Premis Everis, convocats per la Fundación Everis, estan oberts a projectes basats en tecnologies d'alt impacte que millorin la qualitat de vida de les persones i/o la cura del medi ambient i, en general, que estiguin en línia amb els objectius sostenibles de l'ONU per a deixar una petjada transformadora en la societat. Es distingeixen 3 temàtiques: nous models de negoci en l'economia digital, tecnologies industrials i biotecnologia i salut.

Termini: 31/05/2020 | Estat: Obert

> més informació

Premi Talgo a la Innovació Tecnològica

L'objectiu d'aquests Premis és promoure i desenvolupar projectes d'innovació que atorguin un valor addicional a la tecnologia ferroviària i de mobilitat. Aquests guardons presenten dos categories: premi tecnologia ferroviària i premi mobilitat. La dotació econòmica per al guanyador en cada categoria serà de 15.000 € i l'oportunitat de publicar un article sobre el projecte presentat en una revista de prestigi del sector.

Termini: 1/06/2020 | Estat: Obert

> més informació