Concursos i PremisLean Startup Academy

Convocatòria per donar suport a 10 startups de salut digital per millorar la seva tracció comercial a través d'un programa gratuït de validació de model de negoci desenvolupat per experts del sectoe eSalut

Termini: 31/01/2018 | Estat: Obert

> més informació

XVI Premis TALGO a la Innovació Tecnològica

La XVI edició dels Premis TALGO a la Innovació Tecnològica està oberta als estudis i investigacions que no hagin estat objecte de transacció comercial i que suposin un avanç o un progrés tecnològic de l'ús del qual o aplicació en l'operació ferroviària s'obtinguin les corresponents millores en matèria d'electricitat, informàtica, mecànica, dinàmica de marxa, confort, senyalització, materials, indústria 4.0, Big Data, seguretat, accesibilitat, medi ambient, qualitat, etc.

Termini: 16/02/2018 | Estat: Obert

> més informació

Premis Rey Jaime I 2018

Premi dirigit a emprenedors/es del món de la recerca o la medicina. Es concedeixen 100.000€ repartits en sis categories diferents: recerca bàsica, economia, recerca mèdica, protecció del medi ambient, noves tecnologies i emprenedor.

Termini: 20/03/2018 | Estat: Obert

> més informació

Premis Everis a l'Emprenedoria, a la Innovació i al Talent 2018

Els Premis Everis, convocats per la Fundación Everis, estan oberts a propostes que tinguin com a objectiu l'explotació d'una innovació tecnològica, de gestió, social o ambiental, en les següents categories: nous models de negoci de l'economia digital, tecnologies industrials, i biotecnologia i salut.

Termini: 2/04/2018 | Estat: Obert

> més informació

Premis Fundació BBVA Fronteres del Coneixement

Reconeixen contribucions fonamentals en un ampli ventall de camps del coneixement científic, la tecnologia, les humanitats i la creació artística.

Termini: 28/06/2018 | Estat: Obert

> més informació