Concursos i PremisPremis EVERIS a l'Emprenedoria, a la Innovació i al Talent 2020

Els Premis Everis, convocats per la Fundación Everis, estan oberts a projectes basats en tecnologies d'alt impacte que millorin la qualitat de vida de les persones i/o la cura del medi ambient i, en general, que estiguin en línia amb els objectius sostenibles de l'ONU per a deixar una petjada transformadora en la societat. Es distingeixen 3 temàtiques: nous models de negoci en l'economia digital, tecnologies industrials i biotecnologia i salut.

Termini: 31/05/2020 | Estat: Obert

> més informació

Premis Ruralapps

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació convoca el Premi Ruralapps amb la finalitat de promoure la innovació tecnològica i conèixer les noves aplicacions mòbils orientades, o que aportin solucions tecnològiques, als ciutadans o als professionals del sector agrari, alimentari i rural. S'estableixen dos modalitats: Ruralapps-ciutadania i Ruralapps-professional del sector.

Termini: dos mesos després de l'aixecament de l'estat d'alarma | Estat: Obert

> més informació

Premi Talgo a la Innovació Tecnològica

L'objectiu d'aquests Premis és promoure i desenvolupar projectes d'innovació que atorguin un valor addicional a la tecnologia ferroviària i de mobilitat. Aquests guardons presenten dos categories: premi tecnologia ferroviària i premi mobilitat. La dotació econòmica per al guanyador en cada categoria serà de 15.000 € i l'oportunitat de publicar un article sobre el projecte presentat en una revista de prestigi del sector.

Termini: 1/06/2020 | Estat: Obert

> més informació

XIX Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària 2020

Aquest premi distingeix les empreses agràries, les agroindústries i les persones joves emprenedores i innovadores que hagin incorporat transformacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l'empresa, orientades a millorar la competitivitat i la sostenibilitat de les empreses mitjançant la innovació. La dotació és de 6.000 euros i hi ha una nominació de 2.000 euros per a cadascuna de les tres modalitats.

Termini: 26/06/2020 | Estat: Obert

> més informació

Premis Santander X Tomorrow Challenge

Banco Santander, a través de Santander Universidades, llança el repte global Santander X Tomorrow Challenge perquè emprenedors de 14 països (l'Argentina, Alemanya, el Brasil, Xile, Colòmbia, els EUA, Espanya, Mèxic, el Perú, Polònia, Portugal, Puerto Rico, Regne Unit i l'Uruguai) puguin aportar solucions innovadores que ajudin a mitigar les conseqüències socioeconòmiques derivades de la pandèmia per Covid-19.

Termini: 2/07/2020 | Estat: Obert

> més informació

SmartCatalonia Challenge

L'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) i SmartCatalonia han organitzat aquest concurs per obtenir solucions tecnològiques innnovadores aplicables al món rural. Es proposen 5 reptes i poden participar emprenedors, startups i pimes.

Termini: 17/07/2020 | Estat: Obert

> més informació