Concursos i PremisPremis a l'Emprenedoria Iberus-CLH 'Emprèn' 2020

El principal objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar l'esperit emprenedor mitjançant el reconeixement a la generació d'empreses per part de l'alumnat, titulats/des, personal d'administració i serveis i personal docent i investigador de les Universitats pertanyents al Campus Iberus, facilitant, a més, el desenvolupament d'spin-offs o start-ups promogudes per personal o estudiants d'alguna de les universitats de Campus Iberus. Els premis inclouen dos modalitats, idea de negoci i empresa innovadora, i un premi especial per al Projecte amb millor difusió online.

Termini: 30/09/2020 | Estat: Obert

> més informació

Premi Emprenedoria 2020 Fundació Caixa d'Enginyers

La Fundació Caixa d'Enginyers llança aquest any la octava edició del Premi Emprenedoria per a la Tecnologia, la Innovació i la Sostenibilitat. L'objectiu és premiar el talent i l'excel·lència professional de les empreses que emergeixen actualment a la nostra societat amb la finalitat de potenciar el seu negoci i així beneficiar-ne el desenvolupament.

Termini: 31/10/2020 | Estat: Obert

> més informació

Premis Fundació Princesa de Girona 2021

Un any més la Fundació Princesa de Girona convoca una nova edició dels seus Premis amb la voluntat de promoure i fomentar la iniciativa i l’esforç, la recerca científica i la creativitat artística, la solidaritat i el desenvolupament del talent de joves emprenedors i innovadors que demostren inquietud per construir un món més just en un entorn globalitzat i que tenen la capacitat d’assumir riscos i la motivació necessàries per induir canvis en la societat.

Termini: 30/11/2020 | Estat: Obert

> més informació