Concursos i Premis7a Edició Premis Generacción

Generacción promou quatre categories de reconeixement que s'atorguen cada any a sis projectes innovadors que contribueixen des de diferents àmbits a la “Generacción” de valor a la societat i l'economia a Espanya amb la innovació i l'emprenedoria com a base del canvi.

Termini: 31/08/2018 | Estat: Obert

> més informació

Concurs Emprenedors IEBS 2018

Aquest concurs neix amb la voluntat de recolzar a emprenedors amb projectes propis, ajudant-los en el seu desenvolupament amb mentoring i formació especialitzada. Aquesta és una oportunitat per donar visibilitat al teu projecte, impulsar nous negocis i formar-te en un entorn innovador i avantguardista.

Termini: 31/08/2018 | Estat: Obert

> més informació

Concurs Innovatia 8.3

Premis a les millors iniciatives empresarials creades amb el suport de les universitats i liderades per dones.
- Premi iniciativa empresarial de Base Tecnològica: 10.000 € + Assessorament personalitzat durant 6 mesos per una professional referent en el sector.
- Premi iniciativa empresarial Startup: 7.000 € + Assessorament personalitzat durant 3 mesos per una professional referent en el sector.

Termini: 10/09/2018 | Estat: Obert

> més informació

V edició del Premi Ruralapps 2018

L'objectiu del premi és impulsar el desenvolupament d'aplicacions mòbils que siguin d'utilitat per al sector agrari, alimentari o rural. Hi ha dos modalitats: Ruralapps-ciutadania per a l'app destinada a aportar solucions tecnològiques innovadores a la ciutadania i Ruralapps-professional del sector per a l'app destinada a aportar solucions tecnològiques innovadores als professionals dels sectors agrari, alimentari i rural.

Termini: 14/09/2018 | Estat: Obert

> més informació

XVII edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària

Aquest premi pretén fomentar i incentivar a l'empresa agrària, a l'agroindústria i al/la jove/a emprenedor/a per a què incorporin innovacions orientades a la millora de la competitivitat i de la sostenibilitat del sector.

Termini: 14/09/2018 | Estat: Obert

> més informació

V Edició Premis Iberus-CLH "Emprèn" 2018

En aquesta cinquena edició hi ha 2 modalitats: Generador d'Idees de negoci basades en el coneixement i Empresa Innovadora.

Pel que fa a la modalitat "Generador d'Idees de negoci basades en el coneixement", pretén afavorir la generació de noves empreses per part d'alumnat i titulats de les universitats pertanyents a Campus Iberus. El premi està dotat amb 5.000 euros.

Quant a la modalitat "Empresa Innovadora", l'objectiu és fomentar l'esperit emprenedor, contribuint al reconeixement i al reforç de projectes empresarials que hagin estat posats en marxa en els últims 48 mesos per part d'alumnes, titulats, personal d'administració i serveis o personal docent i investigador de les universitats pertanyents al Campus Iberus, en les regions en què aquestes es troben ubicades. El millor projecte rebrà un premi de 7.000 euros.

Termini: 15/09/2018 | Estat: Obert

> més informació

BStartup Health

Programa de suport a projectes de salut en fases pre-seed i seed en el qual la inversió va dirigida fonamentalment a validar la tecnologia i el negoci. En aquesta primera edició, se seleccionaran tres projectes arreu de l'Estat espanyol, amb una inversió de 75.000€ en cadascun d'ells.

Termini: 15/09/2018 | Estat: Obert

> més informació

XX Campus d'Emprenedors SeedRocket

El Campus d'Emprenedors de SeedRocket és el programa de formació, inversió i acceleració de referència per a startups del sector online i tecnològic. La trobada consisteix en quatre dies en els que es programen xerrades formatives per part de mentors i profesionals de referència dins del sector TIC a les startups finalistes que els propis mentors han seleccionat.

Termini: 24/09/2018 | Estat: Obert

> més informació

1a Convocatòria d'Innovació en Robòtica de Toyota AI Ventures

L'objectiu és impulsar la innovació en robòtica, específicament les tecnologies de manipulació mòbil per a robots d'assistència que ajuden a les persones dins i fora de la llar.

Termini: 31/10/2018 | Estat: Obert

> més informació

Premis DonaTIC 2018

L’objectiu és reconèixer el paper fonamental de les dones en les noves tecnologies i donar referents a les nenes i adolescents que dubten si dedicar-se o no a les disciplines STEM. Els premis s’estructuren en set categories segons el perfil professional: emprenedora, professional, acadèmica/investigadora, divulgadora, dona TIC revelació, estudiant TIC (estudiant TIC Universitària o estudiant TIC FP), iniciatives referents (iniciativa empresarial o iniciativa d’entitat, centre formatiu/institució)

Termini: 15/11/2018 | Estat: Obert

> més informació