YUZZ convoca la seva VII edició i ofereix 20 places per a joves de Lleida


Yuzz

El Centro Internacional Santander Emprendimiento (CISE) ha iniciat la VII edició del Programa YUZZ "Joves amb Idees" per a l'impuls del talent jove i l'esperit emprenedor, amb el mecenatge del Banc de Santander i la col·laboració a nivell local de la Universitat de Lleida i l'Ajuntament de Lleida.

Els 20 seleccionats a Lleida s'incorporaran al programa i podran beneficiar-se de l'accés al centre YUZZ Lleida situat al Campus de Cappont de la Universitat de Lleida, on comptaran amb espai físic per desenvolupar la seva idea i podran relacionar-se amb altres emprenedors, rebre formació impartida per experts professionals i ser assessorats per tutors individuals.

Una vegada finalitzat el procés de formació i suport, el millor emprenedor/a del centre YUZZ Lleida guanyarà un viatge a Silicon Valley, la meca mundial d'innovació, on se li brindarà accés a fòrums de finançament, assessorament en internacionalització i contacte amb inversors. A la seva tornada, competirà amb els millors projectes nacionals per una dotació econòmica (30.000, 20.000 i 10.000 euros) per accelerar el desenvolupament del seu negoci.

YUZZ és un programa dirigit a joves d'entre els 18 i 31 anys que ofereix, durant cinc mesos, suport, formació i assessorament per elaborar plans de negoci basats en idees de base tecnològica. En les seves sis edicions anteriors s'han creat més de 500 empreses i en l'últim any han participat 900 emprenedors amb 710 projectes en 41 centres YUZZ de tota Espanya.

La Universitat de Lleida a través de la Càtedra d'Emprenedoria Universitària, i l'Ajuntament de Lleida a través del Institut Municipal d'Ocupació, coordinaran totes les activitats que es realitzaran al centre YUZZ Lleida i acompanyaran als participants en totes les fases del programa.

La convocatòria per participar en el programa romandrà oberta fins al 14 de desembre de 2015 i els interessats hauran de presentar la seva candidatura a través d'un formulari disponible a www.yuzz.org.

Trobareu tota la informació a la web de YUZZ.