Vols ser el pròxim protagonista del Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ?


Fòrum Inversió 2017

Tens un projecte empresarial amb esperit emprenedor? Busques capital per finançar-lo? Vols presentar-lo davant d’una audiència exigent, però entusiasta? No et perdis el proper 6 de juliol la XXII edició del Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ. Si vols ser un dels protagonistes, tens fins el 2 de maig per presentar la teva candidatura. Es cerquen start-ups innovadores, amb elevat potencial de creixement i financerament viables, que busquin capital d'inversors privats (Business Angels) o fons de capital risc (Venture Capital) per presentar al Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ.

El Fòrum d’Inversió d’ACCIÓ, és el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya. És on els emprenedors i els inversors tenen l’oportunitat de fer networking per conèixer-se i fer negoci, mentre analitzen conjuntament l’atractiu i les possibilitats d’inversió en les iniciatives empresarials. És l’oportunitat de trobar i de ser trobat.

La darrera edició el Fòrum va reunir a més de 500 assistents, entre emprenedors, inversors privats i fons de capital risc. Es van presentar els 21 millors projectes, seleccionats prèviament, als més de 200 inversors privats i fons de capital risc presents.

Consulteu més informació