Vols millorar el teu 'pitch'? Apunta't al Pitch Training Program


Pitch Training Program

Biocat i CataloniaBioHT llancen un nou programa, el Pitch Training Program, amb l’objectiu d’ajudar els emprenedors a millorar el seu pitch i la seva performance davant de possibles clients i d’inversors.

Pitch Training s’adreça a projectes i startups que necessitin millorar la seva presentació virtual davant d’inversors, corporate ventures i scouters del sector de les ciències de la vida i la salut, tant en el fons (el contingut) com en la forma (la presentació). Reconeguts experts amb sòlida experiència en el sector salut oferiran assessorament/coaching personalitzat a cada projecte o startup.

El programa es divideix en 2 sessions formatives online, de 90 minuts cadascuna per a cada projecte/startup, en setmanes diferents per poder incorporar el feedback dels mentors entre cada sessió. Els mentors son Lluis Ruiz Ávila (CEO d’Aquilón Cyl i Leukos Biotech, Business Advicer a Biointaxis i Mentor a la xarxa Mentor & Coaching Network d’EIT Health) i Diana Sansó (Senior Manager d’AisGroup).

Els participants rebran una valoració conjunta sobre la seva idea de negoci, missatges clau, storytelling i presentació, així com sobre la seva performance davant la pantalla.

Els investigadors i emprenedors interessats en participar-hi s’han de registrar abans del 10 de setembre de 2020.

Consulteu més informació