VII Premi UNIPROYECTA al millor projecte emprenedor universitari


UNIPROYECTA

Universia i la Red Universitaria de Asuntos Estudiantiles (RUNAE), convoquen la VII edició del Premi Uniproyecta al millor projecte emprenedor universitari d'excel·lència a fi de fomentar l'esperit emprenedor entre la comunitat universitària i estimular la iniciativa empresarial.

UNIPROYECTA neix amb la vocació de fomentar l'esperit emprenedor entre la comunitat universitària i d'estimular la iniciativa empresarial, per així contribuir al desenvolupament econòmic i social i a la consolidació del teixit empresarial relacionat amb l'explotació del coneixement i la innovació tecnològica.

UNIPROYECTA està dirigit a projectes empresarials en els que participen de forma individual o en grup, estudiants i titulats universitaris.

El Premi Uniproyecta concedirà dues categories:

- Premi Uniproyecta Portal Universia al millor projecte emprenedor universitari, dotat amb 10.000 euros i diploma acreditatiu, atorgat per Portal Universia.

- Premio Uniproyecta Fundación Universia, al projecte orientat a l'atenció de persones amb discapacitat, dotat amb 5.000 euros i diploma acreditatiu, atorgat per Fundación Universia.

El termini per presentar les candidatures finalitza el 12 de març de 2015.

Consulteu més informació.