USE-IT, una start-up de la UdL, presenta la nova aplicació Iphone del CEEILleida


Aplicacio Iphone

USE-IT i el Centre Europeu d’Empreses i Innovació de Lleida (CEEILleida) de la Diputació de Lleida ha presentat el seu nou canal interactiu de comunicació per a dispositius mòbils, com l’Iphone o l’Ipad. L’acte també ha comptat amb la participació de la diputada de Noves Tecnologies de la Diputació de Lleida, Montse Mayos; del director del CEEILLeida, Guillermo Hervera, i Àlex Surroca, responsable de l’empresa Use-It, que ha estat l’encarregada de crear aquesta aplicació.

L’empresa USE-IT es caracteritza d’un equip de treball jove, molt qualificat, multidisciplinari, i amplia la seva gamma de serveis oferint projectes per la plataforma Iphone/Ipad.

Aquesta innovació encaixa perfectament amb el públic al qual s’adreça el CEEILleida, que són els emprenedors i emprenedores permanentment connectats a la xarxa en busca d’oportunitats, persones que volen estar al dia de qualsevol moviment en el món de la innovació i emprenedoria locals.

La nova aplicació, que en una primera fase serà vàlida per la gamma d’Iphone, Ipodtouch i Ipad, permetrà rebre comunicacions de les notícies del CEEILleida, la consulta de documents annexos i rebre informació sobre les accions formatives i divulgatives. També permetrà inscriure’s a les activitats a través del mòbil i el mateix dia de l’acte o activitat l’aplicació enviarà a la persona inscrita un recordatori.

L’aplicació està dissenyada per plataformes Iphone, Ipodtouch i Ipad. L’empresa Use-It ha estat l’encarregada de desenvolupar aquesta aplicació que la mateixa empresa Apple ha destacat en la secció de aplicacions informatives al Itunes.

El CEEILleida ha posat en marxa aquesta aplicació amb l’objectiu d’oferir als interessats tota la informació d’una forma àgil, ràpida i directa mitjançant la utilització de les noves tecnologies.