Salut, Retail i Big Data, sectors que destaquen en la sisena edició del programa Empenta


Programa Empenta

La sisena edició de Empenta, el programa d'acceleració i suport a empreses de base tecnològica i/o innovadores, impulsat per ACCIÓ i liderat per ESADE i ESADECREAPOLIS, ha seleccionat -com en la passada edició- vint projectes, dividits en dos blocs temàtics: solucions innovadores i tecnologies disruptives.

En aquesta nova convocatòria del programa Empenta s'han presentat 189 candidatures, un 27% més que en la passada edició, i bat així un rècord d'inscripció. Aquest increment s'ha observat, sobretot, en l'àrea de tecnologies disruptives, que ha augmentat en un 178% les seves inscripcions. El sector salut ha tornat a imposar-se, per tercer any consecutiu, sobre els altres, encara que també han destacat les indústries del retail, big data i mobile.

El programa començarà el 7 de març amb el procés d'acceleració i acompanyament. Durant cinc mesos, els vint projectes podran beneficiar-se de les facilitats i els recursos que ESADECREAPOLIS, ACCIÓ i ESADE Entrepreneurship Institute (EEI) els ofereixen per superar les fases crítiques del procés de creació de l'empresa, com la formació de l'equip, la definició del model de negoci i l'obtenció de finançament.

Consulteu la notícia