Programa YUZZ "Jóvenes con ideas"


Programa Yuzz

El Centre Internacional Santander Emprendimiento ha anunciat el llançament de la cinquena edició del Programa YUZZ "Jóvenes con Ideas" per a la promoció del talent jove i l'esperit emprenedor. En les quatre edicions anteriors s'han creat 400 empreses i en el darrer any han participat més de 600 emprenedors.

El programa, dirigit a joves d'entre els 18 i 31 anys, ofereix durant set mesos suport, formació i assessorament per elaborar plans de negoci basats en idees innovadores, de base tecnològica, proposades pels joves seleccionats per participar en el concurs.

La nova edició de YUZZ compta amb el mecenatge de Banc de Santander i la col·laboració de gran quantitat d'entitats públiques i privades compromeses amb el foment de la innovació i de l'emprenedoria.

Els que siguin escollits com els tres millors projectes nacionals rebran una dotació total de 60.000 euros, 30.000 per al primer lloc, 20.000 per al segon i 10.000 euros per al tercer. Els premis locals oferiran als joves l'oportunitat de viatjar a Silicon Valley per conèixer de primera mà el principal referent internacional en innovació. Durant una setmana els guanyadors visitaran empreses tecnològiques emblemàtiques, interactuaran amb diferents agents de l'entorn acadèmic i empresarial i realitzaran activitats de networking.

Amb el programa YUZZ es posa a disposició dels participants una amplia xarxa d'experts integrada per professionals del món de l'empresa, docents i investigadors especialitzats en la innovació i l'emprenedoria. La xarxa està composta per més de 200 experts distribuïts per tot el territori nacional que comparteixen amb els participants la seva experiència docent o professional a través de xerrades, classes magistrals, tallers i altres activitats de formació.

A més podran accedir a qualsevol dels seus centres, un espai de treball localitzat en instal·lacions cedides per entitats col·laboradores amb la infraestructura i l'equipament necessari per al desenvolupament d'activitats de formació i d'assessorament.

La convocatòria per participar en aquest programa romandrà oberta fins el 23 d'abril de 2014.

Consulteu més informació.