Programa 'The Investment Readiness Series. MedTech Edition'


Programa Investment

Formes part d'un grup de recerca establert a la BioRegió, amb un projecte tecmed, de diagnòstic o Digital Health en fase inicial a punt per a ser transferit o invertit i vols buscar finançament o llicències? Ets un inversor, un business angel o un VC i busques nous projectes innovadors als quals sumar-te? Vols conèixer les tecnologies amb més potencial de la BioRegió?

Si la resposta és "Sí", pots apuntar-te a 'The Investment Readiness Series. MedTech Edition', el nou programa impulsat per Biocat i Barcelona Health Hub que posa en contacte inversors i projectes de l'àmbit tecmed mitjançant reunions d'speed dating.

Com funciona?

- Fins al 8 d'octubre: Registra't gratuïtament a la plataforma online i crea el teu perfil. Si ets una entitat de recerca o OTT, explica què necessita el teu projecte.

- 20 setembre - 10 d'octubre: Reserva reunions B2B. Si ets un Partner, envia sol·licituds de reunió als projectes que més t'encaixin.

- 10 d'octubre - 14 d'octubre: Descarrega't l'agenda final de reunions.

- 13 i 14 d'octubre: Esdeveniment en format híbrid. Reunions presencials al Barcelona Health Hub (13/10) i virtuals (14/10).

No deixis escapar aquesta oportunitat de trobar sinergies que ajudin a impulsar els projectes més prometedors de l'ecosistema!

Consulteu més informació