Presentació de l'informe "Impactes socioeconòmics de les universitats públiques i el sistema públic de recerca de Catalunya"


Informe ACUP

Aquest matí s'ha celebrat la Jornada “Impactes socioeconòmics de les universitats públiques i recerca pública de Catalunya. La innovació com a motor de progrés econòmic i social". En el marc de la Jornada s'ha presentat l'informe "Impactes socioeconòmics de les universitats públiques i el sistema públic de recerca de Catalunya" que té com a objectiu avançar en la comprensió i anàlisi del sistema universitari i de recerca públics de Catalunya.

L'Informe és un exercici inèdit fins a dia d'avui, que analitza i quantifica els impactes socials i econòmics de l’activitat de les universitats públiques i el sistema públic de recerca de Catalunya. L'informe és fruit d’un important esforç que ha coordinat l'ACUP amb la col·laboració de la Secretaria d'Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya i en el qual han participat les universitats públiques catalanes i els centres i organismes de recerca de Catalunya.

Durant la Jornada també s'han exposat les estratègies i els esforços de les universitats catalanes per a promoure la transferència de la recerca i la innovació.

Consulteu la infografia / Consulteu l'informe