Presenta el teu projecte al Programa d'Emprenedoria Corporativa


Programa Emprenedoria Corporativa

Ets un emprenedor, un investigador, una start-up o una petita empresa? Tens un projecte que dóna solució a una necessitat de mercat? Si aquest és el teu cas, ACCIÓ t'ajuda a trobar un soci corporatiu per al teu projecte. El nou Programa d'Emprenedoria Corporativa afavoreix la connexió entre empreses com la teva i les grans i mitjanes empreses, que ja estan consolidades en el mercat. L'objectiu és que junts trobeu sinergies que us permetin portar a terme projectes de creixement en col·laboració.

En una primera fase, les empreses més grans van plantejar un total de 25 reptes empresarials. Ara s'ofereix la possibilitat de presentar el teu projecte per donar solució a un d'aquests reptes.

Els projectes beneficiaris de la convocatòria rebran acompanyament, a través de sessions d'assessorament individualitzat, per arribar a un acord de col·laboració amb l'empresa que ha plantejat el repte.

Al programa poden participar emprenedors, investigadors, start-ups i petites empreses que puguin donar resposta als reptes plantejats.

La convocatòria per a la presentació de projectes finalitza el 30 de desembre de 2014.

Consulta els reptes disponibles i presenta el teu projecte!