Premis Santander X Tomorrow Challenge


Santander X

Banco Santander, a través de Santander Universidades, llança el repte global Santander X Tomorrow Challenge perquè emprenedors de 14 països (l'Argentina, Alemanya, el Brasil, Xile, Colòmbia, els EUA, Espanya, Mèxic, el Perú, Polònia, Portugal, Puerto Rico, Regne Unit i l'Uruguai) puguin aportar solucions innovadores que ajudin a mitigar les conseqüències socioeconòmiques derivades de la pandèmia per Covid-19.

El repte està estructurat en quatre categories que responen a quatre desafiaments clau: creació d'ocupació, adaptació de les competències personals, reinvenció i reobertura de negocis i indústries, i noves oportunitats de negoci.

Els emprenedors podran inscriure's a través del web www.santanderx.com/tomorrowchallenge i les candidatures seran valorades per un jurat format per 12 representants de l'ecosistema emprenedor i directius de Banco Santander, que seleccionaran els 20 millors projectes, cinc per categoria.

Els 20 seleccionats, que es coneixeran el pròxim 16 de juliol, rebran una aportació total d'un milió d'euros en fons i beneficis. Es repartiran 20.000 euros en metàl·lic per a cadascun i rebran el suport transversal del banc i les entitats participants que aportaran més de 100 hores de mentoría per part de diversos experts.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el pla de resposta global de Banc Santander a la crisi generada per la Covid-19. Un pla al qual ha destinat 100 milions d'euros, dels quals, 30 s'han mobilitzat en l'àmbit de l'Educació i les seves iniciatives estan coordinades per Santander Universitats.

El termini de presentació de candidatures finalitza el 2 de juliol de 2020.

Consulteu més informació