Premis "Pascual Startup" 2018


Pacual Startup

L'objecte del concurs “Pascual Startup”, és impulsar l'emprenedoria, la innovació i fomentar el talent de les persones, a més d'apropar-se al món dels universitaris per fomentar la creació d'empresa.

La convocatòria presenta les següents categories:

- Futurs Emprenedors (Novetat): idees i projectes presentats per estudiants inquiets.

- Productes i serveis relacionats amb la nutrició i la salut: nous productes (d'alimentació i begudes), formats i envasos, ingredients, sistemes de processament, sistemes de dispensació, IoT... Solucions que donin valor afegit als consumidors en forma de producte, servei, informació, etc., en els camps d'estils de vida saludable.

- Digitalització dels processos i/o clients amb tecnologia innovadora: noves idees en els canals de retail, hostaleria, vending i/o comerç electrònic B2C i B2B. Idees comercials, activació punt de venda, sistemes d'informació i gestió, aplicacions mòbils, models de relació, maquinària, etc.

- Medi Ambient: mesures per reduir l'impacte mediambiental, economia circular, ús de l'aigua, reciclatge, nous materials i processos.

El termini per presentar projectes finalitza el 15 d'abril de 2018 (per a estudiants) i el 22 d'abril de 2018 (per a startups).

Consulteu més informació.