Premis EVERIS a l'Emprenedoria, a la Innovació i al Talent 2020


Premios Everis

Els Premis Everis, convocats per la Fundación Everis, estan oberts a projectes basats en tecnologies d'alt impacte que millorin la qualitat de vida de les persones i/o la cura del medi ambient i, en general, que estiguin en línia amb els objectius sostenibles de l'ONU per deixar una petjada transformadora en la societat.

Es distingeixen 3 temàtiques:

- Nous models de negoci en l'economia digital: projectes basats en models de negoci digitals d'alt impacte que aprofitin les oportunitats que brinden les noves tecnologies.
- Tecnologies industrials: projectes basats en innovació tecnològica d'alt impacte aplicats al desenvolupament de productes o serveis en àmbits com la indústria, banca, assegurances, telecomunicacions, logística, distribució, energia, infraestructures o consum en general.
- Biotecnologia i salut: projectes basats en l'aplicació de la biotecnologia i ciències de la vida en general al desenvolupament de fàrmacs, noves teràpies o producció d'aliments, així com aquells que incorporin desenvolupaments tecnològics en forma de dispositius mèdics o solucions "eHealth".

El Premi consisteix en una aportació econòmica de 20.000 euros que servirà per contribuir al desenvolupament i llançament del projecte guardonat, així com, si així ho considera el jurat, podrà oferir també un paquet de serveis d'acompanyament amb caràcter gratuït del valor i durada que es determini amb un màxim de 7.000 euros i un màxim de tres mesos.

El projecte guanyador del Premi Everis Espanya 2020 participarà en la final internacional del Premi Everis Global. El guanyador del Premi Everis Global - XIX edició rebrà una aportació econòmica de 60.000 euros, que servirà per a contribuir al desenvolupament i llançament del projecte guardonat, així com, si així ho considera el Jurat, un paquet de serveis d'acompanyament per part d'i-deals (empresa del Grup everis especialitzada en emprenedoria tecnològica), amb caràcter gratuït, del valor i durada que es determini, que no podrà excedir de 10.000 euros i un màxim de tres mesos.

Ampliació del termini de presentació de candidatures fins al 31 de maig de 2020.

Consulteu les bases / Consulteu més informació