Premis 'EmprenedorXXI'


EmprenedorXXI

El grup CaixaBank, a través de CaixaBank DayOne, convoca la catorzena edició dels Premis EmprendedorXXI que identifiquen, reconeixen i acompanyen a les empreses innovadores de recent creació amb major potencial de creixement a Espanya i Portugal.

Els Premis EmprendedorXXI estan co-atorgats amb el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a través de l'Empresa Nacional d'Innovació S.M.E., S.A. (ENISA) a Espanya i amb el Banc BPI a Portugal, i compten amb el suport d'entitats de referència implicades en el suport al desenvolupament de les empreses innovadores.

Els Premis EmprendedorXXI busquen identificar joves empreses innovadores que, havent tingut uns primers resultats d'èxit, tenen davant sí un ambiciós pla de creixement i necessiten recursos per a dur-ho a terme.

Les empreses participants opten als següents premis:

- Premis a les empreses amb major impacte en el seu territori. Opten a aquest premi totes les empreses d'un territori independentment del seu sector. Aquest premi està co-atorgat a Espanya amb el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a través de ENISA a Espanya i amb el Banc BPI a Portugal.

- Premi a les empreses més innovadores i amb més potencial per resoldre els reptes plantejats. Les empreses participants hauran de presentar solucions als reptes de la societat el 2021 i l'entorn econòmic actual. Aquests 8 reptes estan relacionats amb els sectors més representatius i sensibles a la realitat actual de la societat i l'economia.

El període de presentació de candidatures finalitza el 4 de desembre de 2020.

Consulteu més informació