Pla Esprint, programa d'Start-up Catalonia


Pla

En els propers dies algunes de les millors start-ups catalanes seran seleccionades. Seran empreses que en només vuit mesos hauran conquerit un nou mercat fora de les nostres fronteres i veuran incrementada la seva facturació. Vols ser una d'aquestes empreses? Només necessites un projecte potent i moltes ganes de volar!

Start-up Catalonia, que dóna suport a l'acceleració de les start-ups, presenta una nova edició del Pla Esprint, el programa que aconsegueix reduir més el temps d'internacionalització d'una start-up.

Això vol dir que el Pla Esprint minimitza el temps que transcorre entre que una start-up -que ja té superada la fase de definició del seu model de negoci i té validat el seu producte al mercat- decideix que vol obrir-se a un nou mercat, fins al moment que realment fa la primera venda o estableix el primer contacte amb qui farà negoci.

Adherir-se al pla demana complir amb uns requisits mínims però per sobre de tot demana comptar amb un equip amb ganes de créixer, de treballar i que cregui en les possibilitats del seu producte per ser presentat a la resta del món.

El termini de la convocatòria finalitza l'11 de desembre de 2015.

Consulteu més informació.