Participa a la 4a edició dels Premis Expoquimia I+D+i


Expoquimia

Expoquimia et convida a participar en una nova edició del Premi Expoquimia a la I+D+i, enguany amb dos categories: química i biotecnologia. A través d'aquest premi, Expoquimia vol contribuir a incentivar la investigació en química i biotecnologia, motor essencial per l'evolució i el desenvolupament de la ciència i la tecnologia. El premi consisteix en un diploma i una medalla d'Expoquimia 2014 i té una dotació de 5.000 euros per categoria.

Si durant els últims 5 anys la teva investigació sobre un producte, una especialitat, un procés o una tecnologia original ha tingut èxit. Expoquimia t'anima a presentar la teva candidatura. Ja siguis un investigador individual o un petit grup d'investigadors, tens temps fins el 31 de juliol de 2014 per enviar el teu treball.

Per poder participar, el tema de la investigació ha d'estar relacionat amb algun dels camps científico-tècnics que engloba Expoquimia (Food Innovation, CosmeticDate, PharmaProcess, Lab&Bio i Compositech) i no ha d'haver rebut cap premi abans d'aquesta convocatòria.

Consulta més informació.