Oberta la IV edició del Programa EMPENTA


Programa EMPENTA

Aquest programa, dirigit a empreses de base tecnològica, té com a objectiu tutelar de forma integral i experta totes les etapes que intervenen en el procés de creació d'una empresa, des de la fase inicial fins la seva consolidació.

EMPENTA compta amb el finançament d'ACCIÓ i no té cap cost per als seus participants. El programa treballa sobre tres eixos principals entre els que destaca el treball en equip, on s’alinea i es focalitza en l’equip emprenedor. Seguidament s'acompanya a l’empresa durant el desenvolupament i la validació del Pla de Negoci i finalment s'estableixen les seves necessitats de finançament mitjançant un pla de finançament públic i privat.

El programa EMPENTA està adreçat als emprenedors i emprenedores amb una idea de negoci d'àmbit tecnològic i que precisin d'un impuls en la creació i/o la consolidació de la seva empresa.

Les persones interessades en participar al programa poden descarregar el formulari d'inscripció i omplir-lo correctament. Aquest s'haurà de presentar complimentat a l'adreça de correu electrònic info@programaempenta.com abans del 21 de gener de 2015.

Teniu disponible tota la informació al web del programa.