Oberta la Convocatòria per participar al XIX Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ | Trampolí Tecnològic de la Universitat de Lleida

Oberta la Convocatòria per participar al XIX Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ


XIX Fòrum d'Inversió

El XIX Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ és el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya. És el marc en el qual emprenedors i inversors tenen l'oportunitat de fer networking per conèixer-se i fer negoci, mentre analitzen conjuntament l'atractiu i les possibilitats d'inversió en les iniciatives empresarials. A banda d'aquest procés, els emprenedors finalistes presenten els seus projectes davant del públic per aconseguir-ne finançament i els inversors cerquen els millors projectes on participar. És l'oportunitat de trobar i de ser trobat.

Fins al 7 d'abril de 2014, tots els emprenedors amb projectes empresarials que s'ajustin als criteris poden optar a ser seleccionats per participar en el Fòrum d'Inversió.

El XIX Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ se celebrarà el proper 16 de juliol de 2014. A la darrera edició el Fòrum va reunir a més de 700 assistents, entre emprenedors, inversors privats i fons de capital risc. Es van presentar els 21 millors projectes, seleccionats prèviament, als més de 150 inversors privats i fons de capital risc presents.

El Fòrum d'Inversió ha estat una de les iniciatives que van contribuir a la consecució del guardó a Catalunya com a Regió Emprenedora (EER) l'any 2012 atorgat pel Comitè de les Regions de la UE. Aquest reconeixement internacional mostra el compromís d'ACCIÓ amb les pimes i els emprenedors i la capacitat del Fòrum d'Inversió per afavorir fonts alternatives de finançament i networking als emprenedors.

Consulteu més informació.