Oberta la Convocatòria per participar al XIX Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ


XIX Fòrum d'Inversió

El XIX Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ és el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya. És el marc en el qual emprenedors i inversors tenen l'oportunitat de fer networking per conèixer-se i fer negoci, mentre analitzen conjuntament l'atractiu i les possibilitats d'inversió en les iniciatives empresarials. A banda d'aquest procés, els emprenedors finalistes presenten els seus projectes davant del públic per aconseguir-ne finançament i els inversors cerquen els millors projectes on participar. És l'oportunitat de trobar i de ser trobat.

Fins al 7 d'abril de 2014, tots els emprenedors amb projectes empresarials que s'ajustin als criteris poden optar a ser seleccionats per participar en el Fòrum d'Inversió.

El XIX Fòrum d'Inversió d'ACCIÓ se celebrarà el proper 16 de juliol de 2014. A la darrera edició el Fòrum va reunir a més de 700 assistents, entre emprenedors, inversors privats i fons de capital risc. Es van presentar els 21 millors projectes, seleccionats prèviament, als més de 150 inversors privats i fons de capital risc presents.

El Fòrum d'Inversió ha estat una de les iniciatives que van contribuir a la consecució del guardó a Catalunya com a Regió Emprenedora (EER) l'any 2012 atorgat pel Comitè de les Regions de la UE. Aquest reconeixement internacional mostra el compromís d'ACCIÓ amb les pimes i els emprenedors i la capacitat del Fòrum d'Inversió per afavorir fonts alternatives de finançament i networking als emprenedors.

Consulteu més informació.