Oberta la convocatòria "Nuclis de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental. Locals i internacionals"


Nuclis R+D

ACCIÓ ha obert la convocatòria de Nuclis de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental per a empreses, el programa d'ajuts per a projectes d'R+D.

Aquest programa incentiva aquells projectes d'R+D duts a terme a Catalunya, amb una R+D diferencial i d'alt impacte per al territori i per a les empreses. Els projectes han de tenir un fort impacte d'internacionalització dels resultats i de la tecnologia, i han de poder capacitar les empreses per accedir a convocatòries internacionals d'R+D, en especial del programa Horizon 2020 de la Unió Europea.

La convocatòria presenta dues modalitats en funció del tipus de projecte que la teva empresa estigui portant a terme:

- Nuclis de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental Locals
Si tens un projecte de recerca industrial i desenvolupament experimental (dut a terme de forma individual o en col·laboració), pots accedir a aquesta convocatòria.
Termini: 30 de juliol de 2015
Més informació

- Nuclis de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental Internacionals
Aquesta convocatòria dóna suport a actuacions d'R+D col·laboratives entre empreses de Catalunya i empreses d'altres països, en el marc dels programes ERA-net i dels programes bilaterals internacionals signats entre ACCIÓ i tercers països.
Termini: Consultar les dates de tancament
Més informació

ACCIÓ et convida a la sessió informativa que tindrà lloc el proper 10 de juliol de 2015 on s'explicaran tots els detalls de la nova convocatòria.