Oberta la convocatòria "Nuclis de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental. Locals i Internacionals"


Nuclis

ACCIÓ ha obert la convocatòria de Nuclis de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental per a empreses, el programa d'ajuts per a projectes d'R+D.

Aquest programa incentiva aquells projectes d'R+D duts a terme a Catalunya, amb una R+D diferencial i d'alt impacte per al territori i per a les empreses. La convocatòria presenta dues modalitats en funció del tipus de projecte que la teva empresa estigui portant a terme:

- Nuclis de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental Locals
Si tens un projecte de recerca industrial i desenvolupament experimental, dut a terme de forma individual o en col·laboració (almenys 2 empreses), pots accedir a aquesta convocatòria. El projecte ha d'estar desenvolupat a Catalunya i que comporti l'obtenció de productes i processos nous o millorats tecnològicament respecte als existents.
Termini: 1 de març de 2018
Més informació

- Nuclis de Recerca Industrial i Desenvolupament Experimental Internacionals
Aquesta convocatòria dóna suport a actuacions d'R+D col·laboratives entre empreses de Catalunya i empreses d'altres països, en el marc dels programes ERA-net i dels programes bilaterals internacionals signats entre ACCIÓ i tercers països.
Termini: 1 de març de 2018
Més informació

Els projectes han d'estar emmarcats dins les tecnologies transversals identificades en l'estratègia RIS3CAT: TIC, Nanotecnologia, Materials avançats, Fotònica, Biotecnologia i Manufactura avançada. I, a més, dintre dels següents àmbits sectorials d'impacte: indústria alimentària; indústries de la química, energia i recursos; sistemes industrials; indústries de la mobilitat sostenible, indústria del disseny, indústries de la salut, indústries culturals i basades en l'experiència.

Es poden beneficiar d'aquest ajut empreses amb establiment operatiu a Catalunya, i que comptin com a mínim amb un any de vida en la data de sol·licitud de l'ajut.