Oberta la convocatòria per a la categoria "Creces" dels Premis EmprendedorXXI


Premi EmprendedorXXI

El concurs està destinat a empreses amb un alt component d'innovació, entenent-se aquesta innovació en sentit ampli (producte, processos, model de negoci, etc.).

Els candidats han de ser empreses de 2 a 7 anys de vida o bé de menys de 2 anys, però que facturen o han aconseguit inversió per més de 500.000€, per empreses que operen en sectors de TIME (Telecommunications, Internet, Media and Entertainment), Ciències de la Vida o Industrial/Sostenibilitat, per empreses que han aconseguit uns resultats rellevants, que destaquen respecte altres empreses del sector o que disposen d'un pla de creixement ambiciós, sòlid i global i que tenen capacitat de gestió per executar-lo.

És el premi millor dotat econòmicament d'Espanya gràcies a la col·laboració públic-privada, i incorpora un programa d'acompanyament dirigit a accelerar el creixement posant als guanyadors en contacte amb mercats, persones i sectors clau pels seus negocis.

Al llarg de les set edicions anteriors, la iniciativa ja ha premiat 182 projectes empresarials d'entre més de 3.100 empreses participants.

La data límit per inscriure's és el 30 de setembre de 2014.

Consulteu més informació.