Oberta la Call for Technologies del Programa The Collider


The Collider 2020

The Collider, promogut per Mobile World Capital Barcelona, és un programa pioner d'innovació i transferència de tecnologia que tanca la bretxa entre la ciència i el mercat per crear spinoffs basats en tecnologia disruptiva. Per fer-ho possible, el programa fomenta l'actitud emprenedora a les universitats i utilitza la fórmula investigador-emprenedor per crear noves empreses d'alt valor.

Els candidats han de tenir experiència en els següents camps tecnològics: Internet de les coses, Blockchain, Intel·ligència Artificial, XR / 3D, Nous Materials, Dispositius, 5G i Robòtica i maquinari.

A través d'aquesta convocatòria els investigadors-emprenedors tenen l'oportunitat d'associar-se amb emprenedors en sèrie i llançar pilots amb corporacions de primer nivell amb l'objectiu final de trobar un mercat òptim per al seu projecte tecnològic.

En cas de voler participar en el programa, poseu-vos en contacte amb el Trampolí Tecnològic-Unitat de Valorització i Transferència (UViT) de la UdL (rdi.valoritzacio@udl.cat).

La convocatòria estarà oberta fins al 31 de maig de 2020.

Consulteu més informació