Oberta la 5ª edició del BBVA Open Talent 2013


BBVA Open Talent 2013

Si tens un projecte o una start-up i creus que la teva empresa pot millorar amb suport extra i un bon programa d'assessorament, el programa internacional BBVA Open Talent 2013 acaba d'obrir el termini per presentar projectes de càràcter tecnològic i innovador.

Es tracta d'una plataforma oberta que ofereix l'oportunitat de desenvolupar i donar visibilitat al major nombre de projectes relacionats amb l'emprenedoria, nous models de negoci en banca, la tecnologia, Internet i els negocis.

Aquest any es divideix en dues categories: "Nova Banca" i "Innovació i tecnologia". Els dos projectes guanyadors podran rebre una ajuda de fins 100.000 euros en forma de projecte en col·laboració amb el Grup BBVA, inversió en el projecte guanyador o promoció i difusió del projecte a través dels diferents canals del grup.

BBVA Open Talent és una start-up competition que ja compta amb altres quatre edicions. En la darrera d'elles, la de 2012, es van presentar més de 500 projectes procedents d'Espanya, Argentina, Colòmbia, Mèxic, Xile, Brasil, Perú, Uruguai i Veneçuela, entre altres països.

Els 100.000 euros del premi de BBVA Open Talent es materialitzaran en una col·laboració de negoci o bé la participació en el capital de la startup, de manera que neixi un vincle entre BBVA i els guanyadors.

El termini per participar finalitza el 8 de maig de 2013.

Consulteu més informació.