Obert el termini per sol·licitar ajuts del Programa NEOTEC per a pimes innovadores


NEOTEC

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), del Ministeri d'Economia i Competitivitat, ha obert el termini de sol·licitud d'ajuts del programa Neotec, adreçat a pimes innovadores.

Els ajuts financen la posada en marxa de nous projectes empresarials que requereixin l'ús de tecnologies o coneixements desenvolupats a partir de la recerca tecnològica.

Els beneficiaris d'aquests ajuts Neotec han de ser petites empreses innovadores constituïdes com a màxim en els quatre anys anteriors a la data de presentació de la sol·lictud d'ajuda i hauran de disposar d'un capital mínim de 20.000 euros. La subvenció finançarà fins el 70% del pressupost de l'actuació, amb un import màxim de 250.000 euros de subvenció per beneficiari.

Es calcula que aquesta convocatòria finançarà prop de 100 nous projectes empresarials en els que la innovació i la tecnologia siguin factors competitius que contribueixin a la diferenciació de l'empresa i que serveixin de base per a l'estratègia i el pla de negoci a llarg termini, amb el manteniment de linies de R+D pròpies.

Termini de presentació de sol·licituds: 12 de setembre de 2016.

Consulta la fitxa-resum de la convocatòria.

Consulteu més informació.