Obert el termini per la XVII edició del Campus d'Emprenedors SeedRocket


SeedRocket

El Campus d'Emprenedors de SeedRocket és l'esdeveniment formatiu i el canal d'accés per invertir en les millors startups del moment. La trobada consisteix en quatre dies en els que es programen xerrades formatives per part de mentors i profesionals de referència dins del sector TIC a les startups finalistes que els propis mentors han seleccionat.

Durant el Campus es dóna formació en tot tipus d'àrees: màrqueting digital, comunicació, estratègia d'un negoci online, experiència dels mentors i altres emprenedors que han passat per SeedRocket, temes legals, de pactes de socis, de RRHH, equip, etc. i sessions de mentorització individuals amb cada startup per treballar directament en els seus plans d'acció.

Després de la formació, els mentors han tingut temps suficient per conèixer a tots els equips i el darrer dia escullen a les 3 Startups Guanyadores i les startups en la/les que volen invertir. Aquest darrer dia es realtza la Presentació Final a Inversors, a la que assisteixen els mentors, l'equip de SeedRocket, a més de tota la xarxa d'inversors privats i business angels de SeedRocket. Les 3 Startups Guanyadores rebran premis patrocinats pels partners del Campus.

La data límit per inscriure's finalitza el 13 d'abril de 2017.

Consulteu més informació.