Neix la plataforma Barcelona & Catalonia Startup Hub, que identifica més de 1.000 start-ups catalanes amb un alt potencial de creixement


Barcelona & Catalonia Startup Hub

La Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ, va presentar ahir la plataforma Barcelona & Catalonia Startup Hub, una eina virtual que identifica més de 1.000 start-ups catalanes amb un alt potencial de creixement. Aquest hub neix amb l’objectiu d’impulsar la projecció internacional de l’ecosistema start-up català i de contribuir a la captació d’inversions per part d’aquestes empreses.

La plataforma startups.catalonia.com és fruit d’un treball d’anàlisi de més d’un any per seleccionar i obtenir una fotografia clara del col·lectiu start-up a Catalunya, un dels més dinàmics a Europa: de fet, Barcelona és la 5a regió europea en termes d’start-ups d’acord amb diversos rànquings internacionals, com EU-Startups o Startup Heatmap Europe. Les start-ups són, a més, un clar factor d’impuls a la innovació per a Catalunya, ja que són les empreses que concentren una major activitat innovadora.

Barcelona&Catalonia Startup Hub funcionarà com un nou punt de connexió de tots els agents de l’ecosistema start-up (inversors, acceleradores, mentors, incubadores, empreses i altres plataformes de finançament) i permetrà, a més, orientar de manera més efectiva les polítiques de suport al seu creixement, englobades actualment en el programa Startup Catalonia d’ACCIÓ.

La presentació oficial de la nova plataforma serà aquest dimecres, 30 de novembre, al Museu Marítim de Barcelona, on a partir de les 18:00 hores tindrà lloc la jornada “Be Connected. Join the hub”, que reunirà centenars d’start-ups catalanes.

Consulteu la notícia.