Més d'una seixantena de professors i investigadors de la UdL participen en la jornada "Las patentes, herramienta clave para la investigación"


Jornada

La Sala de Juntes de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida ha acollit la jornada "Las patentes, herramienta clave para la investigación", organitzada pel Trampolí Tecnològic de la UdL i l'Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM), amb la col·laboració de l'Escola de Doctorat de la UdL.

La sessió, impartida pel Sr. Mariano Nieto Navarro, cap del Servei de Documentació del Departament de Patents i Informació Tecnològica de l'OEPM, s'ha centrat en explicar els avantatges per als investigadors/es d'utilitzar les patents com a literatura científica, en com fer cerques de l'estat de l'art en bases de dades de patents, els serveis de cerca de patents i vigilància tecnològica que ofereix l'OEPM, què es pot patentar, recomanacions d'abans, durant i després d'obtenir una patent i finalment s'han exposat les novetats de la nova Llei de Patents per a patents universitàries. Al final de la sessió s'han dedicat uns minuts a resoldre dubtes i qüestions formulades pels assistents.

Aquesta acció formativa ha comptat amb més d'una seixantena d'inscrits entre els quals figuren professors, investigadors i doctorands de la universitat.

Consulteu la presentació de la jornada