L'investigador Álvaro de Gracia de la UdL, un dels ponents del festival Pint of Science 2021


Pint of Science

Enguany el festival Pint of Science torna amb més força que mai. Després d’haver-se cancel·lat al 2020 a causa de la situació epidemiològica causada per la COVID-19, aquest any es reinventa.

El festival de ciència internacional, que tindrà lloc els dies 17, 18 i 19 de maig, es farà enguany a tot l'estat espanyol en format virtual a través de la plataforma zoom amb un únic programa. Álvaro de Gracia de la Universitat de Lleida, ha estat seleccionat entre tots els candidats per fer una ponència amb el títol "¡Paredes inteligentes que se mueven!” dintre de la sessió de “Tech me out” el dia 17 de maig a les 20:30h.

Per poder seguir el festival caldrà fer una inscripció per cada dia que es vulgui assistir a través de la web https://pintofscience.es/. Hi ha un límit de 1000 espectadors per dia, pel que es recomana que les persones interessades s'apuntin amb antelació. Per tal de mantenir l’esperit interactiu i divulgador del festival, es podran fer preguntes en directe als ponents.

Es preveu que el festival pugui tornar al format estàndard amb ponències en bars per fomentar més interacció amb la societat de cara a la pròxima edició del 2022.

Podeu trobar el programa complert i més informació a: https://pintofscience.es/