Les empreses USE-IT i XOPIE han desenvolupat un nou concepte tecnològic de botiga més social, mitjançant un quiosc virtual per Plusfresc


USE-IT i XOPIE

L'Alcalde de Lleida, Àngel Ros i el president de la cadena de Supermercats Plusfresc, Rafael Pujol han estat els responsables d'inaugurar el nou disseny de botiga que trenca completament amb la visió tradicional sobre els establiments d'alimentació. Un nou concepte amb dos objectius principals. En primer lloc, facilitar la compra al client perquè pugui trobar de manera fàcil els seus productes de consum habituals. I en segon lloc, crear un ambient de confort i de barri dintre de la botiga, on els compradors connectin amb altres persones i s'identifiquin emocionalment amb l'establiment.

L'empresa XOPIE i USE-IT, amb la col·laboració de Plusfresc i el seu departament d'informàtica han desenvolupat aquest projecte. La pantalla tàctil permet al client consultar i imprimir-se tot tipus de receptes, aquest també pot compartir les seves receptes amb la resta del barri. Inclús, el client té l'opció de consultar un menú aleatori, en funció de les opcions que desitgi (un menjar amb convidats, un sopar lleuger, etc.). A la vegada ofereix una agenda dels actes de barri. També es pot trobar una secció de grups del barri i un taulell d'anuncis digital. (+)