La UdL premiarà el millor projecte d'emprenedoria desenvolupat per estudiants universitaris | Trampolí Tecnològic de la Universitat de Lleida

La UdL premiarà el millor projecte d'emprenedoria desenvolupat per estudiants universitaris


Concurs Estudiants

El projecte d'emprenedoria més innovador, viable, eficient, sostenible, responsable socialment, amb projecció internacional i capaç de generar ocupació realitzat per estudiants de la UdL -ja sigui individualment, en grup o en col·laboració amb alumnes d'altres universitats-, serà premiat amb 2.500 euros en el que serà el I Concurs de projectes d'emprenedoria d'estudiants universitaris.

Aquesta iniciativa, que convoca el Vicerectorat d'Estudiantat, el Trampolí Tecnològic, la Facultat de Dret i Economia de la UdL en col·laboració ambi el Ministeri d'Educació, pretén impulsar l'esperit emprenedor entre l'estudiantat universitari, tot fomentant el desenvolupament de projectes d'idea de negoci en art i humanitats, ciències, ciències socials i jurídiques, de la salut, enginyeria i arquitectura.

Els projectes, a més del resum executiu i la descripció de l'activitat, hauran de detallar l'equip de promotors, l'anàlisi de l'entorn, l'estructura legal i incloure els plans estratègics, de màrqueting, d'operacions, de recursos humans i econòmic i financer. Les propostes podran presentar-se des de l'1 d'abril vinent al 2 de maig. Abans però, i per facilitar l'elaboració del projecte, l'estudiantat interessat podrà inscriure's en un mòdul formatiu gratuït que impartirà el professor del departament d'Administració d'Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals, José Manuel Alonso. Els autors del projecte guanyador hauran de destinar l'import del premi a l'anàlisi i estudi de la viabilitat del projecte, que hauran de presentar el proper 15 de setembre. (+)