La tercera edició de Transfiere potenciarà la participació internacional d'empreses i institucions


Transfiere

La tercera edició del Fòrum Europeu per a la Ciència, Tecnologia i Innovació, Transfiere, que tindrà lloc els dies 12 i 13 de febrer de 2014, potenciarà la participació internacional d'empreses i institucions vinculades al món de la innovació.

D'aquesta manera, el fòrum no només servirà d'aparador per mostrar els resultats de la recerca en l'àmbit internacional i avançar tendències, sinó que facilitarà als inscrits nacionals entrar en contacte amb empreses i professionals estrangers per generar oportunitats de negoci i propiciar la internacionalització dels seus productes i serveis.

Així mateix, es configuraran espais específics per a pimes i micropimes i es prioritzaran els continguts centrats en el finançament i la compra pública innovadora, tot això amb l'objectiu de configurar un fòrum dinàmic, flexible i adaptat a les necessitats actuals del mercat.

Transfiere assoleix la seva tercera edició consolidat com la gran trobada del R+D+i espanyol, un esdeveniment pioner per fomentar la transferència i la cooperació entre l'àmbit científic i el sector empresarial.

Consulteu més informació.