'La PI i les pimes: Perquè les idees arribin al mercat', lema del Dia Mundial de la Propietat Industrial i Intel·lectual


Dia Mundial PI

Cada 26 d'abril se celebra el Dia Mundial de la Propietat Industrial i Intel·lectual (PII), commemoració creada l'any 2000 per l'Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual (OMPI) per donar a conèixer la funció que exerceixen els drets de PII en el foment de la innovació i la creativitat.

Amb el tema d'aquest any, 'La PI i les pimes: Perquè les idees arribin al mercat', la OMPI vol subratllar la importància que tenen els actius intangibles per a les pimes i el valor de la PI en suport del seu creixement. L'Organització ha publicat una sèrie d'estudis de casos de tot el món en els quals s'exposen exemples de pimes que utilitzen els drets de PI per a convertir les idees en oportunitats de comercialització i generar valor. Així mateix, la OMPI ha proporcionat un cabal d'informació pràctica sobre les maneres més adequades en què les pimes poden protegir els seus actius intangibles.

Consulteu més informació