"La Caixa" i ENISA convoquen els Premis EmprendedorXXI per reconèixer als millors emprenedors d'Espanya


EmprendedorXXI

"La Caixa" en col·laboració amb ENISA han obert convocatòria de la nova edició dels premis. L'objectiu és identificar, reconèixer i acompanyar a les empreses innovadores de recent creació amb major potencial de creixement a Espanya.

En la present edició es podran aspirar a 41 premis. En la categoria "emprendes" es concediran 17 i en la categoria "crecer" la resta. La categoria "emprendes" premia candidats amb un pla de negoci convincent, que ja hagin demostrat el seu potencial aconseguint objectius rellevants en les primeres etapes de la seva empresa. La categoria "creces" està dirigida a empreses ja consolidades, amb resultats rellevants, un ambiciós pla de creixement i un equip amb alta capacitat de gestió.

Com a novetat s'ha decidit potenciar la dotació dels premis amb la creació d'un programa d'acompanyament i networking internacional. A més, la dotació econòmica s'ha incrementat fins arribar als 280.000 euros en conjunt.

El termini per enviar candidatures es tancarà el 21 d'abril de 2013. Els interessats en participar han d'inscriure's a través de la pàgina web www.emprendedorxxi.es.

Consulteu les bases del premi.

Consulteu més informació.