Jornada Dones i Emprenedoria D&E 2017


Dones i Emprenedoria

L’Ajuntament de Lleida, a través de la regidoria de Drets Civils, Cooperació i Igualtat, i GLOBALleida han organitzat la Jornada “Dones i Emprenedoria D&E”, que ha tingut lloc aquest dijous 9 de març al CaixaForum, a la que s’ han inscrit més d’un centenar de persones.

En el decurs de la jornada s’ha impartit una primera conferència, “La dona empresària en un moment de canvi i transformació” a càrrec d’Anna Mercadé, directora de l’Observatori, Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona, pedagoga, filòsofa i experta en dona i empresa. Seguida d’una segona conferència “Les dones i la tecnologia. Un binomi de futur” a càrrec de Vanessa Estorach, emprenedora i tech lover, i fundadora de d’e-growing i co-fundadora del women in Mobile. Per últim, s’ha organitzat el taller "Inspiració: totes som creatives!! Reaprenem?" a càrrec de Raquel Cànovas, especialista en creativitat i pensament creatiu.

La jornada, que ha comptat amb la col·laboració de CaixaForum, ha servit per promoure la formació i el debat sobre l’emprenedoria femenina, presentar experiències, compartir aprenentatges, crear un espai de trobada entre les empreses lleidatanes i visualitzar el talent femení com a motor social. Foto: GLOBALleida

Consulteu més informació