Fons d'Emprenedors de la Fundación Repsol


Fons Emprenedors

Ja està en marxa la 10a convocatòria del Fons d'Emprenedors de la Fundación Repsol, un programa d'acceleració per a startups que ofereixin solucions innovadores en els àmbits de les tecnologies de baixes emissions, l'economia circular i la digitalització de la indústria energètica.

El Fons d'Emprenedors dóna suport cada any a sis/vuit empreses en fase pre-comercial, donant-lis l'impuls que necessiten per a convertir-se en realitats de mercat en el menor temps possible. Totes elles tenen en comú que estan desenvolupant innovacions que contribueixen a una transició energètica més sostenible.

Els projectes que resultin seleccionats rebran suport econòmic de fins a 120.000 euros durant un any i assessorament per part d'un equip de mentors experts que els acompanyarà durant l'etapa d'acceleració. Quan això sigui possible, les startups també poden testar prototips en instal·lacions industrials i desenvolupar pilots en col·laboració amb els professionals de Repsol. Aquest suport no implica cap mena de participació en el capital de l'empresa ni cessió de drets de propietat intel·lectual per part de Fundació Repsol.

El procés d'acceleració té una durada d'un any amb inici al setembre de 2021.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 3 de març de 2021.

Consulteu més informació