Els centres tecnològics de la xarxa TECNIO a Lleida han facturat 2 milions d'euros al 2012


TECNIO

Els centres tecnològics de la xarxa TECNIO, impulsada per la Generalitat de Catalunya a través d'ACCIÓ, han facturat 2 milions d'euros al 2012 a la demarcació de Lleida. Són dades presentades avui pel director general d'Indústria, Antoni Ma. Grau, en el marc de la jornada per a empresaris lleidatans "TECNIO: el teu soci tecnològic" a la seu d'ACCIÓ a Lleida.

La demarcació de Lleida compta amb 6 centres tecnològics que han treballat amb 400 empreses i entitats clients durant l'últim any, en àmbits com les TIC, la maquinària agrícola i la nutrició. Hi treballen 100 persones, el 40% de les quals són doctors. Els centres TECNIO a Lleida són:

- NUTREN- NUTRIGENOMICS - Centre de Nutrició i Envelliment (genòmica nutricional pel control de l’envelliment i patologies associades)
- MAQCENTRE - Centre Tecnològic del Sector de la Maquinària Agrícola i dels Equips Industrials
- GRIHO - Grup de Recerca en Interacció Persona Ordinador i Integració de Dades
- GREA - Grea Innovació Concurrent (recerca en solucions d’enginyeria energètica, disseny, optimització mecànica, automatització i control)
- ITL - Fundació Institut Tecnològic de Lleida (serveis tecnològics en l’àmbit de la construcció sostenible i comportament de materials)
- DBA – Centre de Desenvolupaments Biotecnològics i Agroalimentaris (valorització de subproductes d’origen agrari, forestal i de la indústria alimentària mitjançant la biotecnologia industrial)

A tota Catalunya, els 95 centres de la xarxa TECNIO han facturat durant l'últim any 135,1 milions d'euros i han treballat amb més de 6.000 empreses i entitats clients. A la jornada es presentaran casos d'èxit de col·laboració empresarial entre centres i empreses de Lleida.

Consulteu més informació.